Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 21-40 de 171

  • Clos Dominic Vinyes Baixes 2019
    26,95 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Baixes és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot, i se li afegeixen petites quantitas de Garnatxa, Carinyena i Picapoll Tinta procedents de vinyes velles. És un vi extraordinari amb una gran varietat d'aromes en nas mentre que en boca ens trobem amb un vi d'entrada potent, astringent i molt fruiter.

  • Clos Dominic Vinyes Altes 2018
    39,50 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Altes és un vi negre  coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de coster. És un vi que es presenta elegant i complex en nas mentre que en boca té una bona entrada, carnós i saborós. Té un final llarg, fruiter i madur.

  • Pètals de Garnatxa Rosat 2022
    10,25 €

    Pètals de Garnacha Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de la finca "La Plantadeta, en la zona del Priorat. És un vi amb records a fruita madura confitada, amb molta intensitat aromàtica i molta frescor en el paladar.

  • Riu 2019

    Riu és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i un petit porcentatge de Syrah procedents de vinyes situades en costers. És un vi fresc, madur, reflexe del terroir.

  • Finca Dofí 2020 Álvaro Palacios
    105,00 €

    Concentració i puresa.

  • Gratallops 2022 Vi de Vila Álvaro Palacios
    64,50 €
    Sense estoc

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Les Terrasses 2020
    33,90 €

    Les Terrasses Vinyes Velles és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles de petites finques de la zona del Priorat. Aquest és el segon vi de la bodega, al costat dels grans vins Ermita i Finca Dofí. Aquest vi s'elabora sota un concepte de sencillesa i polivalència encara que no per això li falta personalitat, equilibri i elegància.

  • Salanques 2019
    38,25 €
    Sense estoc

    Salanques és un negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedents de vinyes situades en costers de licorella. Transmet l'autèntic caràcter del Priorat. És un vi agradable, fresc i elegant.

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

  • Serras del Priorat 2022

    Serras del Priorat és un vi negre cupatge de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Suavignon procedents de vinyes d'uns 10 anys d'edat. És un vi aromàtic, amb una entrada fresca i amplia. Records mediterranis en nas i boca. 

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • Plantadeta Selección 2018
    16,40 €
    5

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Interrogant 2020
    3

    Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila. Vi fresc i atractiu amb una gran intensitat aromàtica. Un vi seductor que convida a beure glop a glop.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating