Interrogant 2020

En estoc
Tipus de vi 
Vi negre jove amb criança
Graduació 
15 %
DO 
Priorat
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
18º
Varietats 
Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Codi
int93
Productor
12,95 €

Detalls

Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila.

NOTA DE CATA
Color cirera picota amb ribet granat. Brillant i net. Aromes de fruita negra i vermella madura, tocs especiats sobre un lleuger torrat. En boca té una entrada suau però de seguida et recobreix tot el paladar. És un vi fresc i atractiu. Final lleugerament amarg.

ELABORACIÓ
Es vinifica cada varietat per separat, fent el coupage al final de tot el procés, unes 5-6 setmanes abans de l'embotellament. El raïm, una vegada vendimiat a mà i a la bodega es despalilla i encuba en tines d'acer inoxidable, on esta durant uns 3 dies en fred. A partir d'aquí, s'afegeixen els llevats i comença la fermentació, realitzant pigeages diaris i amb un control de temperatura. Després d'un premsat lleuger, el vi passa a barriques. El coupage definitiu es realitza després d'una sèrie de cates sensorials de les tres varietats. El vi final s'esta durant 5 setmanes en una gran tina de fusta per aconseguir un perfecte ensamblatge.

CRIANÇA
Envellit durant 9 mesos en barriques de roure francès.

Més Informació

Més Informació
Celler Clos 93
DO Priorat
Tipus de vi Vi negre jove amb criança
Varietats Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Ampolla 75cl
Graduació 15 %
Tº de Servei 18º

Ressenyes 1

Esteu revisant:

Interrogant 2020