977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Color

Articles 1 a 20 de 578

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Lo noi del Saxo Negre 2020

  Lo noi del Saxo Negre és un vi negre (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa Negra i Sirà elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Posgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  Saber més
  8,90 €

 • Cercium 2018

  Cercium és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon provinents de terrenys aspres i influenciats pel vent del nord. Vi fres i estructurat, amb molt fruita i notes discretes de roure.

  Saber més
  8,25 €

 • Rhodes 2019

  Rhodes és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi aromàtic, fresc i complex. Notes de fruita i roure ben integrat.

  Saber més

 • Singulars Garnatxa Roja

  Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Pedro Ximénez Don PX

  Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.

  Saber més
  16,50 €

 • Dos Claveles 2021 Toro Albalá

  Dos Claveles Toro Albalà és un vi blanc sec monovarietal, 100% Pedro Ximénez. Vi fresc amb notes fruiteres mentre que en boca és equilibrat.

  Saber més

 • Dent de Lleó 2020

  Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  Saber més
  11,25 €

 • Singulars Garnatxa Blanca

  Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine

  1 Opinió(ns)

  11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

  Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  Saber més
  11,11 €

 • El marido de mi amiga blanco semidulce

  1 Opinió(ns)

  El marido de mi amiga és un vi blanc semidolç coupage de Malvasía, Sauvignon Blanc i Ull de Llebre Blanc. És un vi fresc i divertit amb l'equilibri per acompañar els vostres aperitius, pintxos i postres.

  Saber més

 • Flor del Montsant Negre

  1 Opinió(ns)

  Flor del Montsant Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes amb sòl argilós. És un vi fresc, lleuger i afruitat que es pot definir com un vi de tipus mediterrani. És la delicadesa de la joventut ja que és viu, brillant i expressiu.

  Saber més
  5,25 €

  Fora d'existència

 • Flor del Montsant Blanc

  Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  Saber més
  5,25 €

  Fora d'existència

 • Olbieta Blanc 2018

  Olbieta és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu on es reflexa a la perfecció la terra i el territori. és l'essència de la conca mediterrànea. És un blanc fruiter i envoltant.

  Saber més
  8,99 €

 • Magnum Pago de los Capellanes Crianza 2019

  Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  FORMAT MAGNUM

  Saber més
  43,50 €

  Fora d'existència

 • Magnum Dido La Universal 2019

  Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  Saber més
  35,90 €

 • Magnum Clos Martinet 2017

  Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  Saber més
  142,50 €

 • Miquel Jané Blanc Baltana

  Blanc Baltana es un vino blanco coupage de Macabeo, Parellada y Sauvignon Blanco procedentes de viñas viejas situadas en la Finca de La Baltana. Vino ligero donde destacan aromas a fruta con un punto tropical mientras que en boca es complejo.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Maragda Negre 2021

  Maragda Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. Vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau provinent de raïm molt madur.

  Saber més
  6,85 €

 • Maragda Rosat 2021

  Maragda Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa Negre i Syrah. És un vi afruitat i fresc que destaca per la seva gran bellesa i la seva excepcionalitat. Vi de producció limitada.

  Saber més
  6,85 €

 • La bicicleta voladora 2019

  La bicicleta voladora és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre i Viura elaborat mitjançant viticultura orgànica i mínima intervenció en vinyes d'entre 19-48 anys amb sòls calcaris i profunda pedregositat. Un vi de gran vivacitat i magnífica joventut que pretén transmetre el terroir de la zona. Aromàtic, fresc i fruiter.

  Saber més

Articles 1 a 20 de 578

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X