977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Color

Articles 1 a 20 de 559

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Sindicat La Figuera 2019

  Sindicat La Figuera és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Fina de vinyes velles ubicades en el poble La Figuera. És un vi gran de intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra afruitat i fresc.

  Saber més

 • Bag in Box Celler Arrufí Negre

  Bag in Box Celler Arrufí Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnacha. Vi jove, ecològic i vegà ideal per al dia a dia on destaquen les aromes a fruita mentre que en boca ens trobem un vi molt estructurat i equilibrat.

  Saber més
  9,95 €

 • Bag in Box Celler Arrufí Rosat

  Bag in Box Celler Arrufí Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa. Vi jove, ecològic i vegà amb aromes suaus i afruitats mentre que en boca ens trobem un vi fresc i equilibrat.

  Saber més
  9,95 €

 • Maragda Blanc 2017

  Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.

  Saber més

 • Maragda Rosat 2016

  Maragda Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa Negre i Syrah. És un vi afruitat i fresc que destaca per la seva gran bellesa i la seva excepcionalitat. Vi de producció limitada.

  Saber més

 • Maragda Negre 2017

  Maragda Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. Vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau provinent de raïm molt madur.

  Saber més

 • Cercium 2017

  Cercium és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon provinents de terrenys aspres i influenciats pel vent del nord. Vi fres i estructurat, amb molt fruita i notes discretes de roure.

  Saber més
  8,25 €

 • Rhodes 2015

  Rhodes és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi aromàtic, fresc i complex. Notes de fruita i roure ben integrat.

  Saber més
  12,50 €

 • Singulars Garnatxa Roja

  Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Pedro Ximénez Don PX

  Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.

  Saber més
  14,50 €

 • Dos Claveles 2019 Toro Albalá

  Dos Claveles Toro Albalà és un vi blanc sec monovarietal, 100% Pedro Ximénez. Vi fresc amb notes fruiteres mentre que en boca és equilibrat.

  Saber més

 • Dent de Lleó 2019

  Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  Saber més
  11,25 €

 • Singulars Garnatxa Blanca

  Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

  Saber més

  Fora d'existència

 • El marido de mi amiga

  1 Opinió(ns)

  El marido de mi amiga és un vi blanc semidolç coupage de Malvasía, Sauvignon Blanc i Ull de Llebre Blanc. És un vi fresc i divertit amb l'equilibri per acompañar els vostres aperitius, pintxos i postres.

  Saber més

 • Flor del Montsant Negre

  1 Opinió(ns)

  Flor del Montsant Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes amb sòl argilós. És un vi fresc, lleuger i afruitat que es pot definir com un vi de tipus mediterrani. És la delicadesa de la joventut ja que és viu, brillant i expressiu.

  Saber més
  4,50 €

 • Flor del Montsant Blanc

  Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  Saber més
  4,50 €

 • Fenomenal 2020

  Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.

  Saber més
  7,75 €

  Fora d'existència

 • Chafandín 2014

  Chafandín és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. És un vi exclusivament elaborat amb raïm del Pago de Chafandín, vinya que té una edat aproximada de 40 anys. Vi amb aromes intensos a fruita, minerals i fines fustes mentre que en boca té un gran recorregut.

  Saber més
  28,65 €

 • Mas d'en Pol Barrica 2016

  Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  Saber més
  8,90 €

 • RAR Essència Negre 2019

  Raret Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah de la zona del Priorat. És un vi de gran caràcter i intensitat, amb expressió de la fruita que proporciona la garnatxa negra.

  Saber més
  13,95 €

  Fora d'existència

Articles 1 a 20 de 559

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X