Atenció al Client · Ajuda i preguntes freqüents

Atenció al Client

 


 


 

Formes de Pagament

Com puc pagar les meves comandes?

Podeu pagar les vostres compres a Tot vi de diverses formes:

  • Amb la vostra targeta (enllaça amb el servidor segur de Caixa Penedès) Utilitzant el sistema informàtic de Caixa Penedès, així, les dades de la vostra targeta de crèdit viatgen encriptades directament al servidor segur de Caixa Penedès.
    Ni nosaltres ni ningú un altre pot tenir accés, de manera que el pagament és tant segur com pot ser-lo quan pagues a qualsevol botiga física.
  • Amb el sistema PayPal, reconegut sistema de pagament internacional, amb el qual farà falta que us creeu un compte i li indiqueu al seu servidor les dades de la vostra targeta.
    En cap dels dos casos Tot Vi té accés a les dades de la vostra targeta, ja que aquesta informació va xifrada entre vosaltres i el servidor de La Caixa/PayPal.

  • Transferència Bancària / Ingrés: Si encara així no us agrada donar les dades de targeta, també podeu fer el pagament fent una transferència bancària al n


    Heu d'indicar el vostre nom en el remitent de la transferència perquè que puguem saber que sou vosaltres i no altra persona qui fa la transferència.

És segur el sistema de pagament?

Sí, ja que tal i com hem idicat anteriorment les dades de la vostra targeta viatgen encriptades directament al servidor segur del banc.No desem cap dada bancària ni tampoc tenim accés a dites dades..

Per a altres consultes sosbre aquest tema podeu enviar-nos un mai al: info[arrova]totvi.com

 


 

Privacitat de dades

Enviarem informació periòdica sobre les novetats de productes, etc. només a aquelles persones que s'hagin subscrit a la nostra llista, i en qualsevol moment podran exercitar els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació per correu electrònic dirigint-se a: totvi@totvi.com 

Les dades de les targetes de crèdit viatgen encriptades directament fins al TPV de Caixa Penedès, de tal forma que el mètode de pagament és totalment segur.

Per a qué es faran servir les meves dades?

Durant el procés de compra us demanem una sèrie de dades personals (nom,  telèfon, adreça, correu electrònic...). En cap cas i sota cap concepte vendrem, intercanviarem o distribuïrem informació personal a terceres persones o empreses sense el consentiment explícit.

Només farem servir les teves dades per enviar les comandes que hagis comprat al teu domicili i, per a fer totes les gestions neccessàries o solventar algun problema amb el transport. Totvi.com no cedeix les teves dades a terceres empreses per a que t'enviin publicitat, fem aixó amb el compliment de la LOPD.
De conformitat amb l'establert en la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que totes les dades que ens faciliti s'inclouran en el fitxer del que es fa responsable Tot Vi (www.totvi.com) , amb domicili C/ Roger de Belfort, 39 - Reus.

¿Qué información me mandareis por email?

Enviaremos información periódica sobre las novedades de productos, etc. sólo a aquellas personas que se hayan subscrito a nuestra lista, y en cualquier momento podrán ejercitar los derechos de acceso, rectificación, oposición y cancelación por correo electrónico dirigiéndose a: totvi@totvi.com, o modificándolo en su panel de usuario. 

 

Gràcies per confiar amb nosaltres.

Raó Social: Jaume Sabaté Rodríguez
NIF: 39925104W
C/ Roger de Belfort, 39 - 43202 - Reus (Tarragona)