Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 171

  • Mas d'en Gil Bellmunt Negre Vi de Vila 2020

    Vi de Vila Bellmunt Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de ceps vells plantats en un terroir de llicorella. És un vi obert i vibrant en boca amb una dolçor fresca i fina que distingeix Mas d'en Gil.

  • Marge 2018
    17,45 €

    Marge és un vi negre coupage de garnatxa i Cabernet S., Merlot i Syrah procedents de les estretes terrasses de licorella de la finca Mas de Ferran. És un vi priorati ric, intens i profund amb la mineralitat típica dels vins de la zona.

  • Roquers de Porrera 2018
    33,95 €

    Roquers de Porrera és un vi negre criança coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Syrah procedents de vinyes d'entre 70 i 90 anys de la finca Mas d'en Caçador situada a la zona del Priorat. Un vi d'aromas intensos i un final en boca notable.

  • Roquers de Samsó 2019
    51,95 €

    Roquers de Samsó és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena, procedent de ceps centenaris de la zona del Priorat. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que la seva densitat plena la boca. Final llarg fent degustar una de les millors carinyenes.

  • Magnum Martinet Bru 2022
    56,25 €

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Magnum Plantadeta Blanc
    22,00 €
    Sense estoc

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €

    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."

  • Clos de l'Obac 1990
    595,00 €

    Un vino único de la bodega Costers del Siurana - Clos de l'Obac. Una de las pocas botellas que quedan en el mundo de este vino, Clos de L'Obac añada 1990.

    Se ha conservado durante todos estos años en una bodega a temperatura estable, la etiqueta está en perfectas condiciones.

  • Badaceli

    Badaceli és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. És un vi molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra ampli i amb una perfecta acidesa.

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Cal Pla Tinto crianza 2020

    Cal Pla Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes plantades en sòls de llicorella. És un vi madur i concentrat on podem trobar aromes fruiters de la varietat i especiats de la barrica.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • Terroir Històric Negre 2021

    Terroir Històric Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi sumament fruiter, molt lleuger i sucós.

  • La Carenyeta de Cal Pla 2016

    La Carenyeta de Cal Pla és un vi negre criança monovarietal, 100% Carinyena procedents de la Finca Els Arbres, una finca de vinyes velles. Un vi molt expressiu i amb un caràcter concentrat i mineral. És un vi desitjable i equilibrat.

  • Aguilera 2011
    74,50 €
    Sense estoc

    Aguilera és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena de vinyes velles situades en sòl de licorella bru. És un vi d'intensitat, profunditat i equilibri.

  • RAR Essència Negre 2019
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah de la zona del Priorat. És un vi de gran caràcter i intensitat, amb expressió de la fruita que proporciona la garnatxa negra.

  • RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.

  • Nuncito 2015

    Nuncito és un vi negre cupatge de Garnatxa, Cabernet Franc., Syrah i Carinyena. És un vi d'intensitat aromàtica mitjana que ens mostra l'expressió fruitera de les varietats mediterrànies. És expresiu, saborós i elegant.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating