Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 130

  • La Germana de Pascona 2022
    7,50 €

    La Germana de Pascona és un vi blanc jove coupage de Macabeu i Muscat de Frontignan procedents d'una selecció de vinyes velles. És un blanc fresc i aromàtic on el Macabeu li aporta estructura i el Muscat força. Aquest vi guanya pel seu toc perfumat i la seva acidesa en la seva justa mesura.

  • Lo Pare de Pascona
    25,95 €

    Lo Pare de Pascona és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernt Sauvignon de vinyes velles plantades en la part més alta de la Finca de Pascona en terroir de Llicorella. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

  • La Mare de Pascona
    18,95 €

    La Mare de Pascona és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles plantades en terroir de granit. És un vi clàssic però amb un toc modern. Molt complexe en aromes mentre que en boca és un vi agradable, llaminer i amb molta frescor.

  • Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts
    5

    Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes velles amb una criança estimulant mostrant un vi amb un toc especial. Aromes de gran intensitat mentre que en boca ens trobarem una entrada agradable, llaminera i amb molt frescor.

  • L'Heravi 2023

    L’Heravi Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi jove molt expressiu, intens en nas i sedós en boca.

  • L'Heravi Criança 2014
    Special Price 11,95 € Regular Price 13,95 € Estalvi 14%
    Sense estoc

    L’Heravi Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. Aquest criança és la personificació elegante de les terres d'aquesta bodega. És un vi llaminer, de final dolç i notes de xocolate.

  • Les Sorts Sycar 2021
    11,50 €

    Les Sorts Sycar és un vi negre coupage de Carinyena i Syrah. És un vi d'aromes intensos molt expressius mentre que en boca és suau però amb caràcter.

    PREMIS
    Vinari de Plata 2020 Negres de Guarda - Premis Vinari 2020
    Vinari de Bronze 2020 DO Montsant - Premis Vinari 2020

  • Les Sorts Jove 2022

    Les Sorts Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Sirà. Vi molt afruitat, característic de la maceración carbònica. Un negre fresc, molt suau i agradable.

  • Mas de les Vinyes Criança 2018
    8,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Laurona Criança 2011
    18,95 €

    Laurona Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes de més de 50 anys, i amb unes pinzellades de Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Aroma complex i intens mentre que en boca és un vi opulent i molt persistent.

  • Solà Fred Blanco 2021
    5,25 €

    Solà Fred Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca. Un blanc fresc i fàcil de beure. Rodó al paladar, típic de la garnatxa blanca.

  • Solà Fred Rosat 2021
    5,25 €
    4

    Solà Fred Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa i Sirà. Un vi amb un ampli ventall d'aromes en nas i, un saborós i fresc paladar. Un vi per tenir sempre preparat a la nostra llar.

  • Solà Fred Negre 2020
    5,25 €

    Solà Fred Negre és un vi monovarietal, 100% Carinyena, d'elaboració 100% tradicional. És l'exemple perfecte de la tipicitat de la Carinyena en el Montsant. Un vi fresc, voluminós i amb un post-gust llarg.

  • Espectacle 2016
    119,00 €
    Sense estoc

    Espectacle és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra procedent dels quasi centenaris ceps de la finca Espectacle ubicats a la Figuera. El vi més prestigiós de la DO Montsant. Un vi espectacular que intenta extreure el millor del maravillós terroir que el veu nèixer. És elegant, saborós i contundent.

  • Mas Donís Negre

    Mas Donís Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes velles de la zona de Capçanes (Montsant). És un vi molt fresc i a la vegada amb cos. En boca és llarg i concentrat.

  • Mas Donís Blanc
    6,25 €

    Mas Donís Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles situades a la zona de Capçanes (Montsant). Un vi saborós, potent, ple i complex que en la boca no deixa indiferent a qui el tasta.

  • Mas Donís Rosat
    6,25 €

    Mas Donís Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot procedents de vinyes velles de la zona de Capçanes (Montsant). En nas, és un vi amb aromes de fruita que ens fa sentir una sensació molt fresca.

  • Kosher Flor de Primavera Crianza 2021
    28,65 €

    Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit. Vi el·laborat per la comunitat hebrea Kosher sent un vi complexe de gran intensitat aromàtica i molt elegant.

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating