Kosher Flor de Primavera Crianza 2021

En estoc
Tipus de vi 
Vi negre criança
Graduació 
14,5 %
DO 
Montsant
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
18º
Varietats 
Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Codi
8427154011829
28,65 €

Detalls

Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa (50%), Cabernet Sauvignon (30%) i Samsó (20%) de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit.

NOTA DE CATA

Color cirera picote intensa. Vi realment complexe amb aromes de fruita madura, pinzellades de mineralitat i torrats de la barrica delicadament integrats. Caràcter decididament elegant, amb cos, molt equilibrat i d'excel·lent acidesa.

VINIFICACIÓ

Vinificat sota l'estricta supervisió del rabí de la comunitat jueva Habat de Barcelona. Es tracta d'un vi Kosher d'alta certificació: Lo mevuixal (no està pasteuritzat) i Le Pessaj (apte per a la Pasqua jueva. Fermentació a temperatura controlada (24-28ºC) i maceració durant 28 dies. Es vinifica a la vegada totes les varietats de raïm. Inici de la fermentació malolàctica en tanc i s'acaba en bóta. Suau filtrat.

CRIANÇA

Envelleix durant 12 mesos en barriques franceses Kosher noves i d'1 any, torrat mitjà i lleuger. Posterior envelliment en tanc durant 3 mesos abans de ser embotellat.

MARIDATGE

Ideal per prendre amb carn. Marida bé amb un entrecot a la brasa o amb pebre, carn de xai, medalló de porc, conill, pop, etc.

Més Informació

Més Informació
RecomendadoNo
ElaboraciónKosher
CellerCeller Capçanes
DOMontsant
Tipus de viVi negre criança
VarietatsCabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena)
Ampolla75cl
Graduació14,5 %
Tº de Servei18º

Ressenyes

Esteu revisant:

Kosher Flor de Primavera Crianza 2021