Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 63

Comprant per
  • Mas d'en Pol Barrica 2017
    9,25 €

    Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  • Nunci Negre 2016
    25,30 €

    Nunci Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Vi elegant i complexe que expressa el terroir priorati.

  • Jaros Crianza 2019
    18,50 €

    Jaros és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de la finca El Quiñón. És un vi de Finca ja que procedeix el raïm de diferents pagos. És un vi aromàtic, ampli i equilibrat.

  • Maragda Negre 2021
    6,85 €

    Maragda Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. Vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau provinent de raïm molt madur.

  • Magnum Dido La Universal 2021
    35,90 €

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Miquel Jané Baltana Negre
    Sense estoc

    Baltana Negre és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes joves. Vi amb un lleuger pas per fusta, de tanins suaus. En boca és elegant i llaminer.

  • Miquel Jané Baltana Selecció 2017
    Sense estoc

    Baltana Selecció és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de les vinyes situades a la finca de Cal Costas. Vi amb un lleuger toc de fusta, aromes de fruita vermella molt madura, sota-bosc i balsàmics mentre que en boca es presenta rodó i molt complexe.

  • Adernats Tempus Vini Negre 2018
    4,80 €
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Negre és un vi negre coupage de Merlot i Ull de Llebre. Vi d'entreda fresca i agradable en boca mentre que en nas desprèn aromes de fruita madura i espècies. Un vi madura i equilibrat que desitjaràs provar.

  • Dara 2021
    12,90 €
    4

    Dara és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Merlot procedent de la vinya La Cometa (Porrera). És un vi de bona intensitat aromàtica i concentració mentre que en boca és un vi estructurat, bona acidesa i final llarg lleugerament especiat. Un vi que han de provar tot els paladars.

  • Galena
    19,50 €

    Galena és un vi negre reserva coupage de Garnatxa negra, Carinyena, Merlot i Cabernet Sauvignon. Vi llarg i sedós, de textura suau, madur i complex. Notable complexitat aromàtica i una gran riquesa de matisos. Un gran vi, pura maravella.

  • Ètim El Joc
    4,90 €

    Ètim El Joc és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Merlot. Molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra intens, jove i sense complexes. Vi amb molt de caràcter, fresc i ric en matisos. Un vi ideal pel dia a dia.

  • Furvus 2021
    18,95 €

    Furvus és un vi negre coupage de Garnatxa i Merlot cultivat sota viticultura ecològica i biodinàmica certificat per la CCPAE. Vi de gran impacte aromàtic a més a més d'una benvinguda càlida, untuosa i viva en boca. Les aromes del nas es veuen traduïts al gust. Vi poderós i potent amb postgust afruitat i lleugerament mineral.

  • Joana 2021

    Joana és un vi negre coupage de Garnatxa i Merlot. Un vi que produeix una explosió aromàtica en el nas mentre que en la boca és directe i saborós, equilibrat i delicat. Un vi d'aromes, matisos i sensacions que s'expressa amb la màxima franquesa.

  • Vall Por 2018
    5

    Vall Por és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de la vinya de La Cometa (Porrera). Un vi amb una bona intensitat aromàtica, estructurat i concentrat. Potent en boca i amb un final llarg i lleugerament especiat.

  • Legítim 2020 Priorat de Muller

    Legítim Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Merlot i Sirà procedents de plantacions pròpies ubicades en el Mas de les Pusses, a la regió del Molar. Aroma sensual, profund i complex mentre que en boca ens trobem amb un vi càlid i llaminer amb un postgust ple, pronunciat i durader. Un Priorat potent.

    MEDALLA BRONZE (86 PUNTOS) - DECANTER 2018
    MEDALLA PLATA - MUNDUS VINI 2017
    MEDALLA ORO - MUNDUS VINI 2016

  • D'Iatra Vi de Vila Gratallops
    17,25 €

    D'Iatra és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes velles situades en terrasses. És el reflex dels vins de Gratallops: rodó, equilibrat i madur però amb frescor, mineralitat i desenfadat per prendre algo i gaudir.

  • Almodí Petit Negre 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Carinyena. Vi d'aromes a fruites i notes especiades. En boca es presenta rodó i envoltant.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  • Les Joveres de Margalef Negre 2017
    18,00 €

    Les Joveres de Margalef Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. És un vi elegant, fresc i exquisit. Es caracteriza per ser un vi equilibrat i franc que expressa l'entorn d'on prové.

  • Suñer Negre Merlot

    Suñer Negre Merlot és un vi negre monovarietal, 100% Merlot ecològic. Un vi d'aroma intens amb records a fruits vermells ben madurs mentre que en boca trobem el contrast entre l'acidesa i la dolçor de la fruita. Un vi que has d'assaborir.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating