Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Vall Por és un vi negre coupage de Carinyena (40%), Garnatxa (40%), Merlot (10%) i Cabernet Sauvignon (10%) procedents de la vinya de La Cometa (Porrera), una vinya plantada fa més de 25 anys treballada amb molt de respecte i en procès de reconversió ecològica.
NOTA DE CATA
Bona intensitat aromàtica i concentració, aromes frescos de fruits vermells, espècies, regalèssia i suaus tocs minerals. En boca és un vi estructurat i concentrat, amb una bona intengració de notes de fruita, agradable textura vellutada, notes de roure cremós, bona acidesa i un final llarg lleugerament especiat.
ELABORACIÓ
Tota la selecció del raïm es realitza a la vinya. La verema és tota manual. Només el raïm totalment sa i madur arriba al celler en caixes de 18kg. El vi està vinificat en cubs soterrats revestits amb rajola en gres ceràmica. Després de 24 dies de maceració es prensarà i realitzarà la fermentació malolàctica de forma natural als cubs soterrats. Seguidamen s'ompliran les barriques on hi permaneixerà 12 mesos.
CRIANÇA
Envelleix durant 12 mesos en barriques de roure de 3r any (80% Francès Allier i 20% americà).
MARIDATGE
Ideal per acompanyar formatges, embotits, carns, carns a la graella i arrossos.
Celler | Celler Sangenís i Vaqué |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Cabernet Franc, Garnatxa, Merlot, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 13,5 % |
Tº de Servei | 18º |