Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 165

Comprant per
  • Plantadeta Selección 2018
    16,40 €
    5

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Lo Petitó de Pascona 2022
    7,50 €

    Lo Petitó de Pascona és un vi negre coupage de Syrah y Merlot. És un vi viu i una personalitat molt marcada provinents de les varietats de raïm amb les quals esta elaborat. És un vi de potents aromes varietals que després deixen petjada persistent en la boca sent un vi intens, rodó i molt llaminer.

  • Bag in Box Rojalet Jove 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Jove elaborat amb Garnatxa i Carinyena. És un vi jove molt suau i fresc, delicat en boca.

  • Bag in Box Rojalet Envellit 3lts - Celler Masroig
    4.5

    Bag in Box Rojalet Envellit elaborat amb Carinyena i Garnatxa. És un vi criança on podem veure com la fusta complementa la complexitat de la fruita.

  • L'Heravi 2023

    L’Heravi Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi jove molt expressiu, intens en nas i sedós en boca.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Les Sorts Sycar 2021
    11,50 €

    Les Sorts Sycar és un vi negre coupage de Carinyena i Syrah. És un vi d'aromes intensos molt expressius mentre que en boca és suau però amb caràcter.

    PREMIS
    Vinari de Plata 2020 Negres de Guarda - Premis Vinari 2020
    Vinari de Bronze 2020 DO Montsant - Premis Vinari 2020

  • Les Sorts Vinyes Velles 2019

    Les Sorts Vinyes Velles és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi d'aromes complexes i en el que en la copa podem percebre una gran varietat de matissos. És una gran recomenació.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Bag in Box Flor de Maig Negre 3lts
    4

    Bag in Box Flor de Maig Negre elaborat amb Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi jove de taula que aporta frescor i un cos molt generós.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Clos Fontà 2017

    Clos Fontà és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles amb sòls de Llicorella. Vi de gran personalitat que expressa a fons la tipicitat del Priorat. És un vi amb una gran concentración de sabors i aromes fent-lo un vi excel·lent.

  • Mas de les Vinyes Criança 2018
    8,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Mas de les Vinyes Jove 2023
    7,25 €

    Mas de les Vinyes Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Cariñena. És una verdadera explosió de fruita madura amb una entrada suau i sedosa.

  • Racó d'Atans Criança 2017
    5

    Racó d'Atans Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Garnatxa procedents de vinyes velles situades a Cabacés. És un vi elegant, corpulent i complexe propi de les terres de la zona.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

  • Kosher Flor de Primavera Crianza 2021
    28,65 €

    Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit. Vi el·laborat per la comunitat hebrea Kosher sent un vi complexe de gran intensitat aromàtica i molt elegant.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating