Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 48

Comprant per
  • Lo Pare de Pascona
    25,95 €

    Lo Pare de Pascona és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernt Sauvignon de vinyes velles plantades en la part més alta de la Finca de Pascona en terroir de Llicorella. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

  • Les Cousins Sagesse 2017

    Sagesse és un vi negre criança elaborat amb Carinyena (55%) i Garnatxa (45%). Elaborat a partir de vinyes velles del poble de Porrera i amb un olfacte exquisit de bayas negras, vainilla i minerals.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Mas Mallola 2019
    25,50 €

    Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola. Un vi amb molta personalitat, d'aroma intens i madur mentre que en boca mostra caràcter i intensitat.

  • Riu 2019

    Riu és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i un petit porcentatge de Syrah procedents de vinyes situades en costers. És un vi fresc, madur, reflexe del terroir.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

  • Kosher Flor de Primavera Crianza 2021
    28,65 €

    Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit. Vi el·laborat per la comunitat hebrea Kosher sent un vi complexe de gran intensitat aromàtica i molt elegant.

  • Faustino I Gran Reserva 2011
    20,40 €

    Faustino I Gran Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Tempranillo. Un vi elaborat per la bodega Faustino, un dels celler més històrics de la DOC Rioja amb molta personalitat i caràcter. Un vi que et farà repetir sempre.

  • Negre de Negres 2015
    20,75 €

    Negre de Negres és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Carinyena, Syrah i Cabernet Savignon mitjançant viticultura ecològica. Un vi envolupant, fresc i expressiu.

  • Clos Dominic Vinyes Baixes 2019
    26,95 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Baixes és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot, i se li afegeixen petites quantitas de Garnatxa, Carinyena i Picapoll Tinta procedents de vinyes velles. És un vi extraordinari amb una gran varietat d'aromes en nas mentre que en boca ens trobem amb un vi d'entrada potent, astringent i molt fruiter.

  • Terra de cuques Vi de la Vila Torroja 2018
    29,50 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  • Joan Giné 2014
    23,00 €

    Joan Giné és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes amb sòls de Llicorella. És el vi estrella de la bodega Buil&Giné ja que us podreu trobar amb un vi persistent, ple, voluptuós i amb un final llarg. Ideal per les grans ocasions.

  • Pater 2020
    25,90 €

    Pater és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra. És un vi que representa las bondats de la varietat en la zona del Montsant amb un nas elegant i una boca fresca i sabrosa.

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2018
    24,95 €

    Marqués de Murrieta Reserva és un vi negre elaborat amb tempranillo, mazuelo i garnatxa de vinyes velles. És un vi amb un marcat potencial fruital. Final persistent, equilibrat i elegant.

  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Clos de l'Oratoire des Papes 2014
    28,90 €
    Sense estoc

    Clos de l'Oratoire des Papes és un criança elaborat amb Garnatxa (80%), Syrah (8%), Mourvèdre (7%) i Cinsault (5%). Un vi amb intenses notes d'espècies i fruites. En boca és ampli i profund.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating