Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 254

Comprant per
  • El Mentider

    El Mentider és un vi negre monovarietal: 100% Trepat, amb una criança de 9 mesos en barriques de roure francès. És un vi elaborat amb el fruit de vinyes centenaries situades en Barberà de la Conca. És un vi negre que evoluciona molt bé en copa, agradable, fresc i equilibrat.

  • Dinastía Vivanco Criança
    9,45 €

    Dinastía Vivanco Criança és un 100% Tempranillo que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Té una criança de 16 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Ramón Bilbao Crianza 2018

    Ramón Bilbao Criança és un vi clàssic però renovat, criat en barriques de roure americà. És un rioja versàtil, fruitós i equilibrat, insustituible en qualsevol taula.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

  • Tossals Selecció 2017
    Sense estoc

    Tossals Selecció és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa Negra i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes 100% pròpies naturals i sostenibles. Vi afruitat, fresc i elegant.

  • Paco & Lola 2021
    11,50 €

    Paco & Lola és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És l'Albariño més chic, fresc i divertit de les Rías Baixas. Té una sorprenent intensitat aromàtica que no deix indiferent a qui el prova.

  • Tossals Selecció Especial
    12,95 €
    Sense estoc

    Tossals Selecció Especial és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes pròpies, velles, naturals i sostenibles. Vi afruitat, minerals, rodó i elegant.

  • Cairats Selecció
    16,00 €

    Cairats Selección és un criança elaborat amb Samsó i Garnatxa. És un vi elegant i ensucrat; amb un final fresc, llarg i persistent en aromes.

  • Clos Martinet 2019
    60,45 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Les Manyes 2021
    208,50 €
    Sense estoc

    Les Manyes és un vi negre criança coupage de Garnatxa procedent de vinyes velles de més de 50 anys. És un vi molt complex i intens en nas, mentre que en boca es mostra concentrat i molt mineral.

  • Clos Bartolomé 2020
    18,90 €

    Clos Bartolomé és un coupage de garnatxa, samsó i cabernet sauvignon de la collita 2008 procedents de vinyes velles. És un vi jove i vell alhora, un contrast que fascina i que mostra l'ahir i l'avui de les terres en una copa. Madurat en barriques de roure francés Allier durant 12 mesos.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Luis Cañas Crianza 2019

    Luis Cañas és un criança dels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Elaborat amb tempranillo(95%) i garnatxa (5%) procedents de vinyes amb edat mitjana de 30 anys. Criança de 12 mesos en barriques de roure francés i americà. En nas és net i en boca té un final agradable.

  • Finca Dofí 2016 Álvaro Palacios
    86,00 €
    Sense estoc

    Finca Dofí és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi que embriaga per la puresa dels seus aromes i sedueix amb la seva irressistible sedositat. El seu creador el defineix com "una abraçada per l'ànima". Suau i elegant en nas mentre que en boca es presenta compacte, amb volum i amb una magnífica sensació fresca.

  • Tipicitat 2019
    13,95 €

    Tipicitat és un homenatge als orígens i arrels vinícoles de la terra, un vi amb aromes de Batea. Un criança que integra la Garnatxa i Samsó mostrant un excel·lent potencial en tots els sentits.

  • Sang de Corb 2019

    Sang de Corb és un negre coupage de Garnatxa Fina, Garnatxa Peluda i Carinyena procedents de la finca Dellà del Riu cultivada mitjançant agricultura ecològica. Vi elegant i delicat en nas mentre que en boca té una entrada delicada, untuosa, fruitera i fresca. Un Terra Alta espectacular en tots els sentits.

  • Set Sitis Terra Alta
    11,95 €

    Set Sitis és un vi criança elaborat 100% amb Samsó. Té una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating