Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 41-60 de 254

Comprant per
  • Clos Dominic Vinyes Altes 2018
    39,50 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Altes és un vi negre  coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de coster. És un vi que es presenta elegant i complex en nas mentre que en boca té una bona entrada, carnós i saborós. Té un final llarg, fruiter i madur.

  • Serras del Priorat 2022

    Serras del Priorat és un vi negre cupatge de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Suavignon procedents de vinyes d'uns 10 anys d'edat. És un vi aromàtic, amb una entrada fresca i amplia. Records mediterranis en nas i boca. 

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

  • Cap de Ruc Criança 2016

    Cap de Ruc Criança és un vi negre coupage de Garnatxa Negra i Carinyena. Vi fresc i viu amb tanins molt presents. Presenta un final aromàtic de bona intensitat.

  • Finca Cucó Selecció 2017
    7,95 €

    Color rubí intens. Picant i concentrat, amb gust a gerds, cirera amarga i tanins suaus.

    Varietats: Garnatxa, Carinyena i Syrah

  • Èlia 2021 La Figuera Terrer
    17,50 €
    4.5

    Èlia és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon procedents de La Figuera. És un vi criança molt aromàtic, fresc i amb notes de roure pel seu pas per barrica.

  • Joan d'Anguera Finca l'Argatà 2012
    15,90 €
    L'harmonia de la terra. L'equilibri dels components sense perdre la potència, la carnositat ni la seva amplitud.
  • Mas Collet 2020

    Mas Collet Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes amb sòls argilosos i de granit situats en terrasses. És un vi elegant i amb caràcter on percebem complexes aromes de fruits vermells i aromes torrats de la barrica ben integrats.

  • La Sendal 2020
    9,15 €

    Lasendal és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot. És un típic garnatxa amb tot el seu caràcter.

  • Edulis Criança 2017
    Sense estoc

    Edulis Criança és un vi negre intens, ampli i amb un postgust llarg i durader.

  • Altanza Reserva 2015
    14,90 €
    Sense estoc

    Lealtanza Reserva és un vi negre 100% Tempranillo, un rioja clàssic per excel·lencia. Afruitat, potent i equilibrat amb molta vida per davant.

  • Finca Dofí 2020 Álvaro Palacios
    105,00 €

    Concentració i puresa.

  • Gratallops 2022 Vi de Vila Álvaro Palacios
    64,50 €
    Sense estoc

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • El Mentider

    El Mentider és un vi negre monovarietal: 100% Trepat, amb una criança de 9 mesos en barriques de roure francès. És un vi elaborat amb el fruit de vinyes centenaries situades en Barberà de la Conca. És un vi negre que evoluciona molt bé en copa, agradable, fresc i equilibrat.

  • Dinastía Vivanco Criança
    9,45 €

    Dinastía Vivanco Criança és un 100% Tempranillo que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Té una criança de 16 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Ramón Bilbao Crianza 2018

    Ramón Bilbao Criança és un vi clàssic però renovat, criat en barriques de roure americà. És un rioja versàtil, fruitós i equilibrat, insustituible en qualsevol taula.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating