Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Mas Collet Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa (35%), Carinyena (25%), Ull de Llebre (15%) i Cabernet Sauvignon (25%) procedents de vinyes amb sòls argilosos i de granit situades en terrasses, a una altitud d'entre 150-450 metres.
NOTA DE CATA
Color cirera picota intens amb reflejos violeta. Complexos aromes de fruits vermells, suaus aromes torrats de la bóta ben integrats. Bona acidesa i llegar en boca.
ELABORACIÓ
Fermentació a temperatura controlada (26-29ºC). Maceració entre 8-16 dies, es vinifiquen les varietats per separat. Inici de la fermentació maloláctica en tanc i finalització en bóta.
CRIANÇA
Envelleix durant 9 mesos en barriques americanes i franceses d'1 a 5 anys amb torrat mitjà i lleuger. Envelliment posterior en tanc durant 6 mesos abans d'embotellar.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar xai, guisats de conill, pizza i pasta, mussaka, formatges o albergínies farcides.
Celler | Celler Capçanes |
---|---|
DO | Montsant |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14 % |
Tº de Servei | 16º |