Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 254

Comprant per
  • Dinastía Vivanco Criança
    9,45 €

    Dinastía Vivanco Criança és un 100% Tempranillo que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Té una criança de 16 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Ramón Bilbao Crianza 2018

    Ramón Bilbao Criança és un vi clàssic però renovat, criat en barriques de roure americà. És un rioja versàtil, fruitós i equilibrat, insustituible en qualsevol taula.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

  • Tossals Selecció 2017
    Sense estoc

    Tossals Selecció és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa Negra i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes 100% pròpies naturals i sostenibles. Vi afruitat, fresc i elegant.

  • Paco & Lola 2022
    12,35 €

    Paco & Lola és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És l'Albariño més chic, fresc i divertit de les Rías Baixas. Té una sorprenent intensitat aromàtica que no deix indiferent a qui el prova.

  • Tossals Selecció Especial
    12,95 €
    Sense estoc

    Tossals Selecció Especial és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes pròpies, velles, naturals i sostenibles. Vi afruitat, minerals, rodó i elegant.

  • Cairats Selecció
    16,00 €

    Cairats Selección és un criança elaborat amb Samsó i Garnatxa. És un vi elegant i ensucrat; amb un final fresc, llarg i persistent en aromes.

  • Clos Martinet 2019
    60,45 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Les Manyes 2021
    208,50 €
    Sense estoc

    Les Manyes és un vi negre criança coupage de Garnatxa procedent de vinyes velles de més de 50 anys. És un vi molt complex i intens en nas, mentre que en boca es mostra concentrat i molt mineral.

  • Clos Bartolomé 2020
    18,90 €

    Clos Bartolomé és un coupage de garnatxa, samsó i cabernet sauvignon de la collita 2008 procedents de vinyes velles. És un vi jove i vell alhora, un contrast que fascina i que mostra l'ahir i l'avui de les terres en una copa. Madurat en barriques de roure francés Allier durant 12 mesos.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Luis Cañas Crianza 2019

    Luis Cañas és un criança dels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Elaborat amb tempranillo(95%) i garnatxa (5%) procedents de vinyes amb edat mitjana de 30 anys. Criança de 12 mesos en barriques de roure francés i americà. En nas és net i en boca té un final agradable.

  • Finca Dofí 2016 Álvaro Palacios
    86,00 €
    Sense estoc

    Finca Dofí és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi que embriaga per la puresa dels seus aromes i sedueix amb la seva irressistible sedositat. El seu creador el defineix com "una abraçada per l'ànima". Suau i elegant en nas mentre que en boca es presenta compacte, amb volum i amb una magnífica sensació fresca.

  • Tipicitat 2019
    13,95 €

    Tipicitat és un homenatge als orígens i arrels vinícoles de la terra, un vi amb aromes de Batea. Un criança que integra la Garnatxa i Samsó mostrant un excel·lent potencial en tots els sentits.

  • Sang de Corb 2019

    Sang de Corb és un negre coupage de Garnatxa Fina, Garnatxa Peluda i Carinyena procedents de la finca Dellà del Riu cultivada mitjançant agricultura ecològica. Vi elegant i delicat en nas mentre que en boca té una entrada delicada, untuosa, fruitera i fresca. Un Terra Alta espectacular en tots els sentits.

  • Set Sitis Terra Alta
    11,95 €

    Set Sitis és un vi criança elaborat 100% amb Samsó. Té una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.

  • Protos Criança 2014

    Protos Criança és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 26 mesos, 14 d'ells en barrica de roure americà i francés i uns altres 12 en la seva propia ampolla. Vi amb un paladar estructurat i carnós, amb tanins madurs i grassos.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating