Cava

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 81

  • Estoig cartró 1 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    24,50 €

    Estoig de cartró de color verd per 1 ampolla de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Estoig cartró 2 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    37,00 €
    Sense estoc

    Estoig de cartró de color verd amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut
    12,45 €

    Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut és un cava elaborat amb les primeres qualitats del most dels raïms seleccionats, de les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Cava d'aroma placenter i intens que evoca a notes de fruites carnoses i lleuger fons floral. En boca és agradable, cremós i fresc.

  • Estoig cartró 2 amp Juvé y Camps Cinta Púrpura
    25,00 €

    Estoig de cartró color granat i crema amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut, un cava elaborat amb les primeres qualitats del most dels raïms seleccionats, de les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Cava d'aroma placenter i intens que evoca a notes de fruites carnoses i lleuger fons floral. En boca és agradable, cremós i fresc.

  • Magnum Raventós de Nit 2015
    40,50 €
    Sense estoc

    Raventós de Nit és un escumós rosat Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Monastrell. Un rosat que amaga ànima de blanc. En nas és un escumós complexe amb elegants matisos mentre que en boca és fresc i afruitat.

  • Maria Rigol Brut Nature 2018

    Maria Rigol Brut Nature Ecològic és un escumós coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada d'agricultura ecològica. En escumós desenfadat, fresc i capritxós. Aroma complexa i elegant amb matisos florals i cítrics. És un escumós de bona estructura i gran final. T'ho perdràs?

  • Maria Rigol Reserva Brut Nature 2015

    Maria Rigol Reserva Brut Nature és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un escumós fresc i madur, directe i complex, modern i clàssic. Aroma potent i fresc amb herbes mediterrànies sobre un fons floral. En boca notes cremoses i especiades de la criança. Un gran escumós per grans paladars.

  • Maria Rigol Rosat Reserva Brut Nature Ecològic 2016

    Maria Rigol Rosado Reserva Brut Nature Ecológico es un espumoso monovarietal, 100% Pinot Noir de agricultura ecológica. Vino intenso, fresco y elegante. Excelente intensidad aromática con un fondo floral ligero y elegante. Entrada en boca vinosa y acidez vibrante. Un rosado sorprendénte.

  • Montesquius 1918 Gran Reserva 2014
    13,75 €

    Montesquius 1918 Gran Reserva és un escumós coupage de Macabeu procedent de vinyes velles i Xarel·lo i Parellada procedent de vinyes jovenes, totes elles situades a l'Alt Penedès en sòls argilosos-calcaris molt mineralitzats. Escumós aromàtic i molt elegant mentre que en boca presenta una gran finesa i sedositat, fresc i intens.

  • Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat 2014
    13,75 €

    Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat és un escumós coupage de Monastrell, Pinot Noir i Trepat procedents de ceps plantats fa 30 i 15 anys en l'Alt Penedès en sòls calcaris. En nas una paleta aromàtica espectacular que escandalitza els sentits mentre que en boca és vibrant, fresc i intens.

  • Forns Raventós Reserva Brut Nature
    8,90 €

    Cava de un pequeño elaborador de Santa Fe del Penedès, Forns Raventós Brut Nature reserva es un cava con una crianza mínima de 20 meses en botella.

    Coupage tradicional de Macabeo, Xarelo y Parellada, hacen de este cava el equilibrio perfecto entre los aromas florales y frutales del Macabeo, el marcado carácter del Xarelo y la Frescura de la Parellada. ¡No te lo pierdas!

  • Raventós Rosell Reserva Heretat Brut
    12,65 €

    Raventós Rosell Reserva Heretat Brut és un escumós coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. És un cava d'intensitat mitja, franc, cremós, estructurat i amb una agradable acidesa. Un cava harmoniós i elegant.

  • Portium Brut Nature
    7,90 €
    -
  • Joan Colet Rius L'Origen
    14,25 €

    Joan Colet L'Origen és un cava brut nature Gran Reserva cupatge de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Un excel·lent escumós d'aroma molt fi i pas per boca cmplex, ampli i cremós. No et deixarà indiferent glop a glop.

  • Bertha Lounge Brut
    11,90 €

    Bertha Lounge Brut és un cava jove Brut cupatge a parts iguals de Parellada i Xarel·lo. És un escumós amb aromes afruitats i una entrada molt agradable en boca. Un cava molt especial amb tocs moderns i diferents, molt fàcil de beure. No te'l perdis!

  • Olivella i Bonet Rosat Brut
    6,25 €

    Olivella i Bonet Rosat Brut és un cava monovarietal 100% Trepat procedent de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i la experiència dels més savis antecessors.

    NOVA IMATGE! Etiqueta amb nova imatge.

  • Olivella i Bonet Semi Sec
    4,95 €

    Olivella i Bonet Semi Sec és un cava cupatge de Macabeu, Xarel·lo i Parellada procedent de vinyes pròpies. Cava fet seguint el mètode tradicional amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosamente el mètode i la experiència dels més savis antecessors.

    NOVA  IMATGE! Etiqueta amb una nova imatge..

  • Cava Berdié Amor Rosat Brut Reserva
    Special Price 11,65 € Regular Price 12,90 € Estalvi 10%
    Sense estoc

    Berdié Amor Brut Reserva és un cava rosat coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Garnatxa. Cremós amb personalitat i una gran subtilesa.

  • Cava Berdié Rupestre Extra Brut Reserva
    Sense estoc

    Cava Berdié Rupestre Extra Brut Reserva és un cava premium coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És intens, fresc i afruitat amb bon equilibri i recorregut agradable.

  • Cava Berdié Nature Reserva
    Sense estoc

    Cava Berdié Nature és un cava premium Brut Nature reserva cupatge de Macabeu, Parellada i Xarel·lo. Intens, fresc i afruitat amb una acidesa refrescant.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating