Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Maria Rigol Reserva Brut Nature és un escumós coupage de Macabeu (36%), Xarel·lo (34%) i Parellada (30%).
NOTA DE CATA
Groc daurat pàl·lid amb matisos verdosos. Bombolla fina i definida. Aroma potent i fresca. Herbes mediterrànies sobre un fons flora. Tocs de llima, poma madura i lies ben foses amb la fruita. En boca vi potent, sec i ampli. Notes cremoses i especiades de la criança. Enorme estructura i complexitat sobre un fins fresc de fruita blanca i pell de llimona. Certa vinositat i bona acidesa. Àmplia expressió aromàtica. Llarg i precís en boca.
CRIANÇA
Envellit durant 24 mesos mínim.
MARIDATGE
Ideal per acompanyar aperitius, fumats, foie, carns blanques, caça menor, marisc a la planxa, peix blanc en salsa i formatges semicurats.
RECONEIXEMENTS
La Guia de Vins de Catalunya 2017 - 9,67/10
Guía Peñín - 88/100
Medalla de Plata, Concours International Gilbert & Gallard 2016
Medalla de Bronce, categoría Espumosos Gran Reserva, Premios Vinari 2015
Jancis Robinson 17
Medalla de Plata, International Wine Challenge
Catavinum 2007, 2008
Celler | Maria Rigol Ordi |
---|---|
DO | Cava |
Tipus de cava | Brut Nature |
Varietats | Macabeu, Parellada, Xarel·lo |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 11,5 % |