Cava

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 81

  • Carles Andreu Brut Reserva

    Carles Andreu Brut és un escumós coupage de Parellada i Macabeu, varietats típiques de la comarca. Ens trobem amb un cava jove i de forta personalitat.

  • Carles Andreu Brut Nature Reserva
    8,50 €

    Carles Andreu Brut Nature és un cava elaborat amb Macabeu i Parellada, varietats típiques de la comarca. És un cava jove però amb una forta personalitat.

  • Carles Andreu Rosado Brut Reserva
    10,20 €

    Carles Andreu Rosat Extra Brut és un cava rosat 100% Trepat elaborat amb una varietat autòctona de la zona. Aquest rosat està elaborat exclusivament amb aquest varietat perque així li aporta generositat i força i, per un altre costat, frescor i joventut. És un cava viu, intens i complexe. 

  • Carles Andreu Gran Reserva Brut Nature
    12,50 €
    5

    Carles Andreu Reserva Brut Nature és un escumós coupage de Parellada, Macabeu i Chardonnay procedents de vinyes de producció equilibrada. Un gran reserva increíble en el paladar per la seva frescura i estructura que qualsevol paladar ha de provar, una recomanació 100% assegurada!

  • Carles Andreu Reserva Barrica Brut Nature 2017
    17,90 €

    Carles Andreu Reserva Barrica Brut Nature és un cava que s'elabora a partir d'una selección molt acurada de vins base de Macabeu, Parellada i Chardonnay procedents de vinyes de producció equilibrada. És un cava molt afruitat en nas mentre que en boca es presenta fresc i persistent. Amb una criança de 26 mesos, un cava que no t'has perdre.

  • Carles Andreu Rosat Barrica

    Carles Andreu Rosat Barrica és un escumós monovarietal, 100% Trepat. Un cava extraordinari que mereix la pena conèixer ja que sorprendrà a tots els teus sentits. Es presenta estructurat, madura, intens i molt complex, així que no te'l perdis!

  • Rosmas Semi Sec
    4,35 €

    Rosmas Semi Sec és un espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava llaminer, fresc i cremós amb un bombolla suau i persistent.

  • Rosmas Brut
    4,75 €

    Rosmas Brut és un escumós Brut coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava aromàtic i amb un bon pas per boca, equilibrat, fresc i amb un bon caràcter.

  • Rosmas Brut Nature
    4,75 €

    Rosmas Brut Nature és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aroma fresc i afruitat amb una delicadesa suau en la cata.

  • Rosmas Celler de l'Avi
    7,85 €

    Rosmas Celler de l'Avi és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava d'aroma net mentre que en boca és estructurat i suau. Cavas Rosmas elabora en el Penedès seguint la tradició familiar desde 1925 i aquest és un dels seus grans escumosos, no t'el perdis!

  • Rosmas Brut del Racó
    6,35 €

    Rosmas Brut del Racó és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Escumós fi i elegant amb notes subtils i equilibrades. En boca sabor intens, clàssic i harmoniós.

  • Rosmas Gran Reserva 2013
    14,95 €
    Sense estoc

    Rosmas Gran Reserva és un escumós Brut Nature coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Chardonnay. La joia de les Caves Rosmas que no et deixarà indiferent. Records de fruita i de la seva llarga criança.

  • Olivella i Bonet Brut Nature
    6,25 €

    Olivella i Bonet Brut Nature és una cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i l'experiència dels més savis antecessors.

  • Olivella i Bonet Brut
    5,45 €
    5

    Olivella i Bonet Brut és una cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i l'experiència dels més savis antecessors.

  • Raventós de Nit 2017
    19,25 €

    Raventós de Nit és un escumós rosat Brut coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Monastrell. Un rosat que amaga ànima de blanc. En nas és un escumós complexe amb elegants matisos mentre que en boca és fresc i afruitat.

  • Raventós i Blanc l'Hereu Blanc de Blancs 2021
    14,95 €
    4

    Raventós i Blanc l'Hereu Reserva Brut és un cava elaborat amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És un cava que fa un homenatge a tots els seus antecesors que venen cuidant la terra generació tras generació. És el "premier", la primera mostra del treball de la casa.

  • Mont Caranac Brut Nature
    5

    Mont Caranac Brut Nature és un cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupulosament el mètode i l'experiència dels més sabis antecessors.

  • Mont Caranac Brut
    8,25 €

    Mont Caranac Brut és un cava coupage de Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupulosament el mètode i l'experiència dels més sabis antecessors.

  • Mas Tinell Brut Real GRAN Reserva
    14,90 €

    Mas Tinell Brut Real Reserva és un escumós Brut coupage de Xarel·lo, Parellada i Macabeu. Aromes de fruita agradables i harmoniós mentre que en boca té una bona acidesa i es presenta vivaç i molt fresc. Un escumós suau i llaminer.

  • Lola Rosado Brut Canals Munne
    13,50 €
    Sense estoc

    Lola Rosado Brut Canals Munne és un escumós rosat monovarietal, 100% Pinot Noir. Escumós amb intens sabor de fruita, voluptuós, equilibrat, fresc i persistent. Té un dolçor equilibrat excel·lent.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating