Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat 2014

En estoc
Graduació 
11,5 %
DO 
Cava
Ampolla 
75cl
Varietats 
Monastrell (Garrut), Pinot Noir, Trepat
Codi
montesquiusGRrosat
13,75 €

Detalls

Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat és un escumós coupage de Monastrell (74%), Pinot Noir (17%) i Trepat (9%) procedents de ceps plantats fa 30 i 15 anys en l'Alt Penedès en sòls calcaris.

NOTA DE CATA
Color cirera pàl·lit amb un rosari de bombolles molt fi i elegant. En nas paleta aromàtica que comença amb un espectacle de notes ensucrades, aromes de piruleta, fruites i flors vermelles, espècies i mel. Tot un espèctable pels sentits que acaba en una boca vibrant, fresca i intensa.

VINIFICACIÓ
Verema entre setembre i finals d'octubre (el Trepat veremat amb sobre maduració) els seus fruits es premsen lentament a baixa pressió i per separat. El Trepat fa la seva fermentació amb les seves lies en gerres de fang i el Monastrell i Pinot Noir en dipòsits d'inoxidable amb temperatura controlada. Al febrer es realitza l'ensamblatge de les tres varietats pel seu embotellat i donar pas a la segona fermentació en ampolla, que transcurrirà dintre de les caves subterrànies, a la penombra i a una temperatura constant de 18ºC.

MARIDATGE
Ideal per acompanyar aperitius, salmó fumat, tonyina i cmbina molt bé amb formatges tous.

Més Informació

Més Informació
Celler Celler Most Doré (Montesquius)
DO Cava
Tipus de cava Brut
Varietats Monastrell (Garrut), Pinot Noir, Trepat
Ampolla 75cl
Graduació 11,5 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Montesquius 1918 Gran Reserva Rosat 2014