977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Negre

Articles 1 a 20 de 373

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Badaceli

  Badaceli és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. És un vi molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra ampli i amb una perfecta acidesa.

  Saber més
  17,25 €

  Fora d'existència

 • La bicicleta voladora 2019

  La bicicleta voladora és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre i Viura elaborat mitjançant viticultura orgànica i mínima intervenció en vinyes d'entre 19-48 anys amb sòls calcaris i profunda pedregositat. Un vi de gran vivacitat i magnífica joventut que pretén transmetre el terroir de la zona. Aromàtic, fresc i fruiter.

  Saber més

 • Milú 2015

  Milú és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre de vinyes joves, de viticultura orgànica i mínima intervenció. És un vi que busca recuperar sabors d'abans mitjançant un glop àgil i fresc. La fruita és la que parla, no la fusta per això cada anyada es mostra diferent.

  Saber més
  7,90 €

  Fora d'existència

 • Nuncito 2012

  Nuncito és un vi negre cupatge de Garnatxa, Cabernet Franc., Syrah i Carinyena. És un vi d'intensitat aromàtica mitjana que ens mostra l'expressió fruitera de les varietats mediterrànies. És expresiu, saborós i elegant.

  Saber més

 • Nunci Costero 2006

  Nunci Costero és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi que representa l'elegància tradicional del Priorat expressant la delicada mineralitat del terroir.

  Saber més
  28,25 €

 • Nunci Negre 2011

  Nunci Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Vi elegant i complexe que expressa el terroir priorati.

  Saber més

 • Sembro Roble 2019

  Sembro Roble és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre procedents de la viña El Quiñón. És un vi de caràcter fruiter que intenta expressar les característiques primàries de l'Ull de Llebre i que es reforça amb un petit pas per fusta.

  Saber més
  7,85 €

 • Jaros 2018

  Jaros és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de la finca El Quiñón. És un vi de Finca ja que procedeix el raïm de diferents pagos. És un vi aromàtic, ampli i equilibrat.

  Saber més

 • Chafandín 2014

  Chafandín és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. És un vi exclusivament elaborat amb raïm del Pago de Chafandín, vinya que té una edat aproximada de 40 anys. Vi amb aromes intensos a fruita, minerals i fines fustes mentre que en boca té un gran recorregut.

  Saber més
  28,65 €

 • Bag in Box Celler Arrufí Negre

  Bag in Box Celler Arrufí Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnacha. Vi jove, ecològic i vegà ideal per al dia a dia on destaquen les aromes a fruita mentre que en boca ens trobem un vi molt estructurat i equilibrat.

  Saber més
  9,95 €

 • Lo noi del Saxo Negre 2020

  Lo noi del Saxo Negre és un vi negre (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa Negra i Sirà elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Posgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  Saber més
  8,50 €

 • RAR Essència Negre 2019

  Raret Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah de la zona del Priorat. És un vi de gran caràcter i intensitat, amb expressió de la fruita que proporciona la garnatxa negra.

  Saber més
  13,95 €

  Fora d'existència

 • Mas d'en Pol Barrica 2016

  Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  Saber més
  8,90 €

 • Pago de Capellanes Finca El Picón 2014

  Pago de Capellanes Finca El Picón és un vi negre criança monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre selecció clonal de la Finca El Picón. És un vi de gran intensitat aromática on es perceben els tocs especiats tradicionals del roure francès. En boca és un vi d'entrada complexa i molt persistent.

  Saber més
  Preu regular: 145,00 €  139,00 €

  Estalvi del: -4%

 • Cal Pla Tinto crianza 2017

  Cal Pla Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes plantades en sòls de llicorella. És un vi madur i concentrat on podem trobar aromes fruiters de la varietat i especiats de la barrica.

  Saber més

 • Magnum Vi de la Vila Torroja Terra de cuques 2017

  Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  Saber més
  61,60 €

 • Terroir Històric Negre 2018

  Terroir Històric Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi sumament fruiter, molt lleuger i sucós.

  Saber més

 • La Carenyeta de Cal Pla 2014

  La Carenyeta de Cal Pla és un vi negre criança monovarietal, 100% Carinyena procedents de la Finca Els Arbres, una finca de vinyes velles. Un vi molt expressiu i amb un caràcter concentrat i mineral. És un vi desitjable i equilibrat.

  Saber més

 • La Comèdia 2016

  La Comèdia és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes mediterrànies. És un vi jove, proper i desenfadat, apte per a qualsevol ocasió. La seva frescor i honestitat el fan especial.

  Saber més
  8,75 €

  Fora d'existència

 • Aguilera 2008

  Aguilera és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena de vinyes velles situades en sòl de licorella bru. És un vi d'intensitat, profunditat i equilibri.

  Saber més
  52,50 €

  Fora d'existència

Articles 1 a 20 de 373

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X