Tarragona

La Denominació d'Origen Tarragona s'estén per 73 municipis situats principalment a les comarques del Camp de Tarragona i part de la Ribera d’Ebre. Els vins negres del Camp de Tarragona són corpulents i aromàtics. Els negres de la Ribera d'Ebre harmonitzen el cos i el color de la Carinyena i la riquesa de la garnatxa. Els raïms més usats a la zona són l'Ull de llebre, el Cabernet Sauvignon, Merlot, Carinyena i Syrah. La DO Tarragona aporta uns vins blancs suaus i lleugers en el Camp de Tarragona que contrasta amb el cos i color dels negres de la Ribera.

Enllaç associació Cellers Singulars DO Tarragona

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 39

  • Flors i Violes 2022

    Flors i Violes és un vi rosat cupatge de Garnatxa, Syrah i Ull de Llebre. Un vi que el podriem descriure com llaminer encara que es presenta lleuger i dolç. És ideal per pendre amb una companyia agradable i gaudir glop a glop.

  • Camí de Sirga Blanc 2021

    Camí del Sirga Blanc és un vi blanc coupage de Sauvignon Blanc i Macabeu. És un vi untuós, equilibrat, amb gustos que recorden a flors i fruites blanques.

  • El vi del vent 2021
    8,15 €
    5

    El vi del vent és una dolça fragància de vi. És fresc, natural, fragant, molt afruitat i d'estil modern.

  • Nit de Lluna 2020

    Nit de Lluna és un vi negre criança elaborat amb Ull de Llebre i Syrah. Vi de gran complexitat aromàtica gràcies al temps de criança i a més a més d'una entrada en boca intensa amb un post gust lleuger i suau. Vi de perfil fresc i dinàmic.

  • Mas del Botó 2016
    12,00 €

    Mas del Botó és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes situades en el municipi d'Alforja. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que se'ns mostra fresc, mineral i persistent en boca.

  • El Ganagot d'Alforja 2007
    23,50 €

    El Ganagot d'Alforja vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes situades en el municipi d'Alforja. Gran intensidad aromàtica en nas mentre que en boca es mostra elegant, voluminós i dens.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

  • Identitas
    10,95 €

    Identitas és un vi blanc monovarietal, 100% Subirat Parent procedent de la Finca Bastards. Vi molt expressiu, elegant i sofisticat en nas mentre que en boca es presenta sec i untuós amb matissos afruitats.

  • Coordenades Negre
    8,90 €

    Coordenades Negre és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. Vi d'aroma fresc amb records lleugerament mineral i molt agradable. Postgust persistent i molt agradable.

  • Bella Blanc 2022
    5,85 €

    Bella Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Vi fresc, sec i mediterrani amb molta presència aromàtica en nas i una fina estructura àcida.

  • Bella del Bosc
    12,50 €

    Bella del Bosc és un vi negre coupage de Garnatxa i Ull de llebre. En nas, és un vi complex i delicat mentre que en boca és llaminer, estructurat i ric en matisos. Un criança que et deixarà amb ganes de més.

  • Bella Blanc Cartoixà 2018
    8,95 €

    Bella Blanc Cartoixà és un vi blanc monovarietal, 100% Cartoixà o Xarel·lo, varietat autòctona de la zona. Vi que destaca pels seus aromes i la seva entrada fresca i cremosa en boca. És estructurat i llaminer.

  • Mims Blanc 2022
    7,80 €

    Mims Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi fresc, fi i afruitat a més de ser una explosió aromàtica.

  • Mims Negre 2022
    7,80 €

    Mims Negre és un vi negre coupage de Syrah i Garnatxa procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi afruitat, gustós i llaminer.

  • Mims Rosat 2022
    7,80 €

    Mims Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa i Syrah procedentes de vinyes situades al municipi de Vinebre. És un vi aromàtic, afruitat i gustós en boca.

  • Estol Verd Nyec Blanc
    6,90 €

    Estol Verd Nyec Blanc és un vi blanc jove coupage de Xarel·lo, Parellada i Moscatell d'Alexandria. Barreja aromàtica pel conjunt de varietats mentre que en boca és un vi suau i d'acidesa agradable.

  • Estol Verd Ros Blanc Bota
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,95 € Estalvi 5%

    Estol Verd Ros Blanc Bota és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra melós i agradable.

  • Estol Verd Tatxam
    7,95 €

    Estol Verd Tatxam és un vi negre jove monovarietal, 100% Syrah. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra amable i agradable al tacte. 

  • Vimblanc Sol i Serena
    18,60 €

    Vimblanc Sol i Serena és un vi dolç de panses monovarietal, 100% Macabeu que realitza una criança per solera aconseguitn un vi untuós, llarg i llaminer en definitiva, espectacular.

  • Suñer Rosat Merlot

    Suñer Rosat Merlot és un vi monovarietal, 100% Merlot ecològic. Ens trobem amb un vi aromàtic amb records a fruites vermelles i notes florals. És un vi fresc i llaminer, tota una delícia.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating