Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 30

  • GR-14 Roble Ribera del Duero 2016
    10,50 €
    Sense estoc
    -
  • Pruno 2021

    Pruno és un vi negre coupage de Tempranillo i Cabernet Sauvignon procedents de la finca Villacreces, ubicada al bell mig de la Ribera del Duero. Un elegant vi de la Ribera del Duero que ha sigut reconegut com una de les expressions més saboroses d'aquesta denominació. El millor vi espanyol de la història per menys de 20 dòlars, segons Robert Parker.

  • Protos Tinto Roble 2022
    8,75 €

    Protos Roble és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 6 mesos en barrica de roure americà. Subtils aromes a fruites vermelles amb fons de matissos de vainilla procedents de la fusta.

  • Protos Criança 2014

    Protos Criança és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 26 mesos, 14 d'ells en barrica de roure americà i francés i uns altres 12 en la seva propia ampolla. Vi amb un paladar estructurat i carnós, amb tanins madurs i grassos.

  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Psi 2020
    39,90 €

    Psi és un vi negre elaborat amb raïm Tempranillo (93%) i Garnatxa (7%). Un vi sucós, intens en boca, amb notes especiades i molts subtils de criança, deliciós i refrescant.

  • Tamiz de Teófilo Reyes
    7,95 €

    Tamiz Tinto Roble és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de les vinyes més joves de la bodega. Un negre que porta en la seva identitat les característiques i el nivell de qualitat de Teófilo Reyes. Aromes a fruita fresca mentre que en boca és un vi molt marcat.

  • Vega Sicilia Valbuena 5 2017
    168,00 €
    Sense estoc

    Vega Sicilia Valbuena 5 és un vi negre reserva cupatge d'Ull de llebre o Tinto Fino com a raïm predominant i Merlot. aquest vi és el perfecte equilibri entre elegància, complexitat i concentració. És pura harmonia. Un vi viu i madur que ens mostra l'esplendor de cada anyada.

  • Macán Clásico 2017
    44,50 €
    Sense estoc

    Macán Clásico és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Lebre procedent d'una acurada selecció de parceles velles. Aquest vi és una aposta per la finor, l'elegància, complexitat i la potència.

  • Magnum Senda del Oro 2021
    23,90 €

    Senda del Oro és un vi negre jove amb criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de vinyes de 15 anys d'edat situades a la localitat de Brugos. Aromes a fruites vermelles juntament amb records a fusta. En boca vi envolupant, fresc i amb un pas per boca fruiter i elegant.

  • Venta las Vacas 2021
    17,25 €

    Venta las Vacas és un vi negre criança monovarietal, 100% Tinta Fina o Ull de Llebre. Vi de caràcter fruiter amb un deliciós i elegant perfum d'espècies mentre que en boca es presenta ric i complexe, potente i rodó.

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Pago de los Capellanes Finca El Nogal 2019
    56,60 €

    Pago de los Capellanes Finca el Nogal és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre, selecció clonal de la Finca El Picón. Un vi imparable, poderós i exquisit, en definitiva un vi que omple tots els nostres sentits.

  • Pago de Carraovejas Crianza 2020
    37,50 €

    Pago de Carraovejas Criança és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles del propi celler situades a les afores de Peñafiel. El seu pas per barrica el fan la delícia dels amants del vi, és delicat i elegant. Un vi especial per qualsevol ocasió.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Pago de Capellanes Finca El Picón 2019
    173,00 €

    Pago de Capellanes Finca El Picón és un vi negre criança monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre selecció clonal de la Finca El Picón. És un vi de gran intensitat aromática on es perceben els tocs especiats tradicionals del roure francès. En boca és un vi d'entrada complexa i molt persistent.

  • Milú 2022
    10,35 €

    Milú és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre de vinyes joves, de viticultura orgànica i mínima intervenció. És un vi que busca recuperar sabors d'abans mitjançant un glop àgil i fresc. La fruita és la que parla, no la fusta per això cada anyada es mostra diferent.

  • Protos 27
    20,90 €

    Protos 27 és un vi negre reserva monovarietal, 100% Ull de Llebre. És l'homenatge als 11 visionaris que van fundar Protos. Un vi que plasma 10 anys de feina i investigació en la millora de tècniques de cultiu, caracterització de vinyes i de barriques i utilització de llevats autòctons aconseguint un vi amb personalitat i caràcter. Un vi elegant, molt equilibrat i fàcil de beure de la zona de la Ribera del Duero.

  • Jaros Roble 2021

    Sembro Roble és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre procedents de la viña El Quiñón. És un vi de caràcter fruiter que intenta expressar les característiques primàries de l'Ull de Llebre i que es reforça amb un petit pas per fusta.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating