Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 171

  • Les Cousins Sagesse 2017

    Sagesse és un vi negre criança elaborat amb Carinyena (55%) i Garnatxa (45%). Elaborat a partir de vinyes velles del poble de Porrera i amb un olfacte exquisit de bayas negras, vainilla i minerals.

  • Clos Abella 2015
    49,50 €

    Clos Abella és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles. És la joia del celler, un vi per beure sol o acompanyat. Aromes complexes mentre que en boca es mostra saborós, elegant i molt llarg.

  • Mas Mallola 2019
    25,50 €

    Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola. Un vi amb molta personalitat, d'aroma intens i madur mentre que en boca mostra caràcter i intensitat.

  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Loidana 2019
    14,95 €
    Sense estoc

    Loidana és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena, dos raïms autòctons del Priorat, i un lleuger toc de Cabernet Sauvignon. Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat dels vins del Priorat. És equilibrat, fresc i d'entrada suau.

  • Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys
    32,00 €

    Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys és un ranci 100% Garnatxa negra provinent d'una selecció de vins de Garnatxa amb una antiguitat de 35 anys. Envellit mitjançant l'antic procediment del transvasament de bótes de la més jove a la més vella, amb una solera de desenes d'anys i amb una selecció acurada de les millors añades. Un excel·lent ranci que no has de deixar escapar.

  • Doix 2018
    89,95 €

    Doix és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes centenàries situades en costers de Llicorella. És un vi elegant i complexe. Té una forta personalitat sent un vi distintiu i de producció molt limitada. 

  • Coma Blanca 2018

    Coma Blanca és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles. Elegant vi blanc amb el que es busca una maduresa equilibrada, plenitut en boca, estructura i frescor. Un vi amb personalitat pròpia, amb molt caràcter, que es desmarca dels blancs lleugers.

  • Clos Fontà 2017

    Clos Fontà és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles amb sòls de Llicorella. Vi de gran personalitat que expressa a fons la tipicitat del Priorat. És un vi amb una gran concentración de sabors i aromes fent-lo un vi excel·lent.

  • Idus de Vall Llach 2020
    40,50 €

    Idus de Vall Llach és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de petites vinyes velles del terme de Porrera. Un vi de territori que significa l'esforç i la singularitat de les terres. Un vi complex, saborós i molt llaminer.

  • Negre de Negres 2015
    20,75 €

    Negre de Negres és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Carinyena, Syrah i Cabernet Savignon mitjançant viticultura ecològica. Un vi envolupant, fresc i expressiu.

  • Somni 2013
    36,50 €

    Somni és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Cariñena i Syrah mitjançant viticultura ecològica. Un vi complexe, aromàtic i persistent.

  • Gotes del Priorat 2019

    Gotes és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena cultivades mitjançant agricultura ecològica. És un vi floral i aromàtica, fidel expressió d'una delicadessa mineral.

  • Clos Figueres 2019
    62,50 €

    Clos Figueres és un vi negre cupatge de Garnatxa i Cariñena. Vi que destaca per la seva elegància, complexitat i finor. Ens trobem amb un vi d'aromes intensos i lleuger en boca. Una delícia prioratina que has de provar.

  • Font de la Figuera Negre 2020
    32,90 €

    Font de la Figuera Tinto és un vi negre cupatge de Garnatxa i Carinyena. És un vi aromàtic i amb una entrada en boca fresca, llaminera i elegant. Un vi irressistible pel paladar.

  • Font de la Figuera Blanco
    29,95 €

    Font de la Figuera és un vi blanc criança cupatge de Viognier, Garnatxa Blanca i Chenin Blanc. Un vi de gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca es presenta fresc i amb un gran recorregut.

  • Joan Giné 2014
    23,00 €

    Joan Giné és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes amb sòls de Llicorella. És el vi estrella de la bodega Buil&Giné ja que us podreu trobar amb un vi persistent, ple, voluptuós i amb un final llarg. Ideal per les grans ocasions.

  • Giné Giné 2018
    Special Price 14,65 € Regular Price 15,15 € Estalvi 3%

    Giné Giné és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena. És el primer vi produït per la bodega Buil&Giné i representa l'essència del Priorat. Vi de gran versatilitat, molt afruitat i mineral.

  • Giné Rosat 2019
    Special Price 11,95 € Regular Price 12,55 € Estalvi 5%

    Giné Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa i Merlot procedents de vinyes joves de la finca "Mas d'en Sastre" situada en la localitat de Gratallops. És un vi molt aromàtic i complex, ideal per acompanyar qualsevol dels teus àpats.

  • Ritme Blanc 2022
    16,50 €

    +Ritme Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles de diferents zones de la DOQ Priorat amb terreny de licorella. És un vi amb una bona intensitat aromàtica, d'entrada llaminera, recorregut fresc, amb caràcter i final llarg.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating