Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 37

Comprant per
  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Gran Predicat Negre
    26,80 €

    Gran Predicat Negre és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes centenàries, naturals i sostenibles. Vi afruitat, fresc, complexe i elegant.

  • Coranya 2010
    27,00 €

    Coranya és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de la finca La Coranya. Un criança de tall clàssic que t'enamorarà i tornarà bojos tots els teus sentits.

  • Gratacels entre vinyes 2018
    21,60 €

    Gratacels entre vinyes es un vino crianza coupage de Garnacha Tinta y Cariñena.

  • Les Brugueres Negre 2018
    20,95 €

    Les Brugueres Negre és un vi negre criança cupatge de Garnatxa Negra i Sirà procedents de vinyes d'Escala Dei i La Morera de Montsant. És un vi lleuger i fresc, molt vellutat amb un bon final i post-gust.

  • Magnum Lo Petit de la Casa
    29,50 €

    Lo Petit de la Casa és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernet Sauvignon, ceps sota cultiu ecològic. És un criança d'intensitat aromàtica en nas i una entrada fresca i intensa en boca.

  • M'ho ha dit un ocellet Garnacha
    22,95 €

    M'ho ha dit un ocellet es un vino tinto monovarietal de Garnacha de Porrera elaborado por la bodega Mas d'en Perí, de Iduvina Olmedo. Un vino aromático en nariz y con una sedosidad extrema en boca. Un vino con un punto goloso que te volverá loco.

  • Coster de l'Alzina 2016
    26,35 €

    Coster de l'Alzina és un vi negre criança 100% Carinyena procedent de vinyes velles. En boca és sedós, ampli i persistent.

  • Plaer 2021
    24,25 €

    Plaer és un vi negre criança coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles de diferents zones. És un vi que vol transmetre el plaer i l'identitat del Priorat.

  • Magnum Les Cousins Inconscient 2020
    24,50 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Lo Món 2018
    24,95 €

    Lo Món és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb sòls de pissarra i cultivades sota els paràmetres de l'agricultura ecològica. És un vi de complexitat aromàtica i molt carnós, llarg i fresc en boca.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

  • Genium Costers
    25,95 €

    Genium Costers és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah procedents de centenaris costers que li proporcionen al vi una mineralització, cos i estructura difícilment irrepetibles. És un vi de màxima qualitat, un regal pels sentits.

  • Coma Calcari 2019

    Coma Alta és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca que procedeix de la parcel·la de la Coma Alta la qual li dóna nom a aquest vi. Se li coneix com un vi blanc salat i viu. En boca és ampli i potent, i té un llarg postgust.

  • Magnum Plantadeta Blanc
    22,00 €
    Sense estoc

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €

    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Nunci Negre 2016
    25,30 €

    Nunci Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Vi elegant i complexe que expressa el terroir priorati.

  • Buxus de les Aubagues 2022
    23,90 €

    Nou vi de la DOQ Priorat de la mà de Xavi Pallejà, Buxus de les Aubagues 2016 amb un 75% de Carinyena vella i un 25% de Garnatxa. És un vi intens, madur i carnós, amb matisos de cacau i prunes madures.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating