Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 63

Comprant per
  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Ritme 2020
    14,90 €

    Ritme és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles novles situades en diferents municipis. Un vi que vol mostrar els diferents terroir de la zona. Intensa expressió aromàtica i agradable entrada en boca. Un vi afruitat.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Predicat 2018

    Predicat és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot procedents de vinyes pròpies naturals i sostenibles. Negre afruitat, fresc i elegant.

  • Cims de Porrera Vi de Vila Porrera 2017
    Sense estoc

    Vi de Vila Porrera és un vi negre criança elaborat amb Carinyena i Garnatxa, les dues varietats autòctones de la regió per excel·lència. És un vi que resulta fresc, intens i concentrat en boca mentre que en nas té una bona intensitat aromàtica. Un vi per diferents ocacions i plats. 

  • Clos Bartolomé 2020
    18,90 €

    Clos Bartolomé és un coupage de garnatxa, samsó i cabernet sauvignon de la collita 2008 procedents de vinyes velles. És un vi jove i vell alhora, un contrast que fascina i que mostra l'ahir i l'avui de les terres en una copa. Madurat en barriques de roure francés Allier durant 12 mesos.

  • La Petite Agnes 2019
    12,65 €

    La Petite Agnes és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. Destaca per la seva elevada intensitat aromàtica. És un vi equilibrat i expressiu, fidel reflexe del terroir Priorat.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

  • Destrankis 2021
    13,50 €

    Destrankis és un vi negre criança coupage de Garnatxa i Carinyena. Un vi ecològic, ple de fruita i amb una acidesa molt marcada procedent de la garnatxa del Priorat.

  • Les Clivelles de Torroja Vi de Vila 2021
    16,95 €

    Les Clivelles de Torroja és un vi negre criança 100% Carinyena, procedent de la finca Les Clivelles terres de pissarra i de conreu ecològic.

  • Pardelasses 2018
    17,90 €

    Pardellasses és un vi negre criança de coupage Garnatxa i Carinyena, procedent únicamente de la finca Pardellasses terres de pissarra i conreu ecològic.

  • La Guinardera Vi de Paratge 2019
    19,90 €

    La Guinardera és un vi negre criança 100% Garnatxa procedent de la finca La Guinardera. Sorprèn magníficament en nas, arribant a confondre's amb un vi blanc.

  • Lluna Vella 2017
    17,80 €

    Lluna Vella és un vi negre criança 100% Garnatxa procedent de la finca Mas de Dalt-Masos. És un vi que gràcies a la seva bona acidesa i entrada fresca et transporta a la primavera del Priorat.

  • Nita 2020
    12,95 €

    Nita és un vi negre jove coupage variat de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó i Syrah procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. És un vi estructurat, aromàtic i ben cobert de color.

  • Les Cousins Antagonique 2019

    L'Antagonique és un vi blanc en concret, un blanc de noirs. És a dir, un vi blanc que neix de ceps de raïms negres. Aquest vi blanc és coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi molt expressiu en nas i de boca envolupant i afruitada que deixa encandilat a qui el prova.

  • Lo Petit de la Casa 2020
    4

    Lo Petit de la Casa és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernet Sauvignon, ceps sota cultiu ecològic. És un criança d'intensitat aromàtica en nas i una entrada fresca i intensa en boca.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating