Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 394

  • Negre de Negres 2015
    20,75 €

    Negre de Negres és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Carinyena, Syrah i Cabernet Savignon mitjançant viticultura ecològica. Un vi envolupant, fresc i expressiu.

  • Somni 2013
    36,50 €

    Somni és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Cariñena i Syrah mitjançant viticultura ecològica. Un vi complexe, aromàtic i persistent.

  • Gotes del Priorat 2019

    Gotes és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena cultivades mitjançant agricultura ecològica. És un vi floral i aromàtica, fidel expressió d'una delicadessa mineral.

  • Clos Dominic Vinyes Baixes 2019
    26,95 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Baixes és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot, i se li afegeixen petites quantitas de Garnatxa, Carinyena i Picapoll Tinta procedents de vinyes velles. És un vi extraordinari amb una gran varietat d'aromes en nas mentre que en boca ens trobem amb un vi d'entrada potent, astringent i molt fruiter.

  • Clos Dominic Vinyes Altes 2018
    39,50 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Altes és un vi negre  coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de coster. És un vi que es presenta elegant i complex en nas mentre que en boca té una bona entrada, carnós i saborós. Té un final llarg, fruiter i madur.

  • Clos Figueres 2019
    62,50 €

    Clos Figueres és un vi negre cupatge de Garnatxa i Cariñena. Vi que destaca per la seva elegància, complexitat i finor. Ens trobem amb un vi d'aromes intensos i lleuger en boca. Una delícia prioratina que has de provar.

  • Font de la Figuera Negre 2020
    32,90 €

    Font de la Figuera Tinto és un vi negre cupatge de Garnatxa i Carinyena. És un vi aromàtic i amb una entrada en boca fresca, llaminera i elegant. Un vi irressistible pel paladar.

  • Serras del Priorat 2022

    Serras del Priorat és un vi negre cupatge de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Suavignon procedents de vinyes d'uns 10 anys d'edat. És un vi aromàtic, amb una entrada fresca i amplia. Records mediterranis en nas i boca. 

  • Vall Major Negre

    Vall Major és un vino negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes seleccionades amb més de 25 anys. Un vi intens, carnós i molt saborós que et farà repetir i gaudir.

  • Primicia Crianza

    Primicia Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes seleccionades de més de 25 anys. Un vi intens i complexe en nas i amb cos en boca. El primer vi embotellat del Celler Batea, un vi amb molta historia a les seves espatlles.

  • Clot d' Encís Negre

    Clot d'Encís negre és un vi negre cupatge de Garnatxa, Sirà i Samsó procedents de vinyes seleccionades. Un negre afruitat i amb cos que expressa les virtuts de la terra i zona d'on prové.

  • Terra de cuques Vi de la Vila Torroja 2018
    29,50 €

    Vi de la Vila Torroja és un vi negre reserva coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles (55-75 anys). És un vi de gran intensitat aromàtica i d'entrada potent, molt bona acidesa i final llarg.

  • Joan Giné 2014
    23,00 €

    Joan Giné és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes amb sòls de Llicorella. És el vi estrella de la bodega Buil&Giné ja que us podreu trobar amb un vi persistent, ple, voluptuós i amb un final llarg. Ideal per les grans ocasions.

  • Giné Giné 2018
    Special Price 14,65 € Regular Price 15,15 € Estalvi 3%

    Giné Giné és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena. És el primer vi produït per la bodega Buil&Giné i representa l'essència del Priorat. Vi de gran versatilitat, molt afruitat i mineral.

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

  • Monestir del Tallat Merlot
    7,50 €
    4

    Monestir del Tallat Merlot és un vi elaborat artesanalment cosa que permet aconseguir tot el potencial en aromes naturals de cada collita, rigurosament limitada a la producció de la vinya familiar. És un vi ampli, dens i rodó en boca.

  • Cap de Ruc Garnatxa
    6,95 €

    Cap de Ruc Garnatxa és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi  molt franc en nas mentre que en boca és suau i de sabors equilibrats.

  • Cap de Ruc Criança 2016

    Cap de Ruc Criança és un vi negre coupage de Garnatxa Negra i Carinyena. Vi fresc i viu amb tanins molt presents. Presenta un final aromàtic de bona intensitat.

  • Finca Cucó Selecció 2017
    7,95 €

    Color rubí intens. Picant i concentrat, amb gust a gerds, cirera amarga i tanins suaus.

    Varietats: Garnatxa, Carinyena i Syrah

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating