Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Mas d'en Bernat 2020
    5

    Un Priorat especial, pura fruita per a gaudir-lo en qualsevol ocasió.

  • Ramón Bilbao Crianza 2018

    Ramón Bilbao Criança és un vi clàssic però renovat, criat en barriques de roure americà. És un rioja versàtil, fruitós i equilibrat, insustituible en qualsevol taula.

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • Clos Martinet 2019
    60,45 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2013
    36,50 €

    Últimas botellas del vino tinto Rioja Marqués de Murrieta Reserva 2013 es un vino tinto elaborado con tempranillo, mazuelo y garnacha de viñas viejas. Es un vino con un marcado potencial frutal. Final persistente, equilibrado y elegante, demuestra el estilo de la Rioja más tradicional.

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Serè 2022
    7,65 €

    Serè és un vi negre coupage de Garnatxa i Cariñena que es cultiva en tres finques situades en les poblacions de Marça i Capçanes. Vi aromàtic i intens amb notes afruitades i record al seu pas per barrica.

  • Nuncito 2015

    Nuncito és un vi negre cupatge de Garnatxa, Cabernet Franc., Syrah i Carinyena. És un vi d'intensitat aromàtica mitjana que ens mostra l'expressió fruitera de les varietats mediterrànies. És expresiu, saborós i elegant.

  • Garbinada 2021
    11,00 €

    Garbinada és un vi negre cupatge de Carinyena, Garnartxa i Sirà procedent de la vinya La Cometa (Porrera). Garbinada és la brisa marina que refresca les vinyes a l'estiu, amb aquest vi podeu gaudir d'un raïm fresc amb tota l'estructura del Priorat. És un vi molt llaminer en intensitat d'aromes mentre que en boca es presenta voluminós i afruitat.

  • Martina Negre 2021
    9,35 €
    4.5

    Martina Negre és un vi negre jove monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes de 30-35 anys d'edat. Carinyena mediterrànea desenfadada, amb bona intensitat aromàtica. Equilibrat i fresc, amb volum en boca.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating