Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 101-120 de 162

  • Pedro Ximénez Don PX
    18,90 €

    Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.

  • Dos Claveles 2021 Toro Albalá

    Dos Claveles Toro Albalà és un vi blanc sec monovarietal, 100% Pedro Ximénez. Vi fresc amb notes fruiteres mentre que en boca és equilibrat.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • Singulars Garnatxa Blanca
    Sense estoc

    Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • El marido de mi amiga blanco semidulce
    4

    El marido de mi amiga és un vi blanc semidolç coupage de Malvasía, Sauvignon Blanc i Ull de Llebre Blanc. És un vi fresc i divertit amb l'equilibri per acompañar els vostres aperitius, pintxos i postres.

  • Flor del Montsant Blanc
    5,25 €
    Sense estoc

    Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  • Olbieta Blanc 2018
    8,99 €

    Olbieta és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu on es reflexa a la perfecció la terra i el territori. és l'essència de la conca mediterrànea. És un blanc fruiter i envoltant.

  • Miquel Jané Blanc Baltana
    Sense estoc

    Blanc Baltana es un vino blanco coupage de Macabeo, Parellada y Sauvignon Blanco procedentes de viñas viejas situadas en la Finca de La Baltana. Vino ligero donde destacan aromas a fruta con un punto tropical mientras que en boca es complejo.

  • Miquel Jané Parellada 2018

    Parellada és un vi blanc monovarietal, 100% Parellada procedent d'uns ceps molt vells situats a la finca de la Baltana Vella. Vi aromàtic amb notes cítriques i flors d'ametllers. En boca és un vi amb un bon equilibri i cremositat que no has de deixar de provar.

  • Miquel Jané Sauvignon Blanc 2019

    Sauvignon Blanc es un vino blanco monovarietal, 100% Sauvignon Blanc procedentes de los viñedos más jóvenes de la Baltana Vieja. Es un vino con un perfil aromático espléndido. Destacan los aromas tropicales y su acidez.

  • Moscato d'Asti Tosti DOCG
    7,65 €
    Sense estoc

    Moscato d'Asti Tosti DOCG és un vi blanc elaborat amb la varietat de raïm Moscatell Blanc de Canelli.

    És un moscato únic, refinat i naturalment dolç. Ideal per combinar amb aperitius, fruites, pastissos o qualsevol tipus de postre.

  • Adernats Tempus Vini Blanc 2018
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Parellada i Xarel·lo, nascut en un clima càlid a 20km del mar i a 300m d'alçada. És un vi fresc, elegant i de caràcter mediterrani.

  • Artiola cupatge Blanc

    Artiola Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Viogner i Macabeu. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, de gran intensitat aromàtica i saborós i potent en boca.

  • Artiola Garnatxa Blanca
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Blanca és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • L'Abrunet Blanco 2021

    L'Abrunet Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la Finca Quart elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi fresc i molt varietal en nas que destaca per notes de fruita blanca i tropical. En boca entrada fresca, lleugera i amb molta fruita. Un vi bona expressió de la garnatxa blanca.

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating