Miquel Jané Sauvignon Blanc 2019

En estoc
Tipus de vi 
Vi blanc jove
Graduació 
13 %
DO 
Penedès
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
Varietats 
Sauvignon Blanc
Codi
sauvignonblancMJ
9,60 €

Detalls

Sauvignon Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Sauvignon Blanc procedents de les vinyes més joves de la Baltana Vella.

NOTA DE CATA
Vi blanc molt glicèric en copa, pàl·lid i brillant. En nas destaquen les aromes tropicals de pinya i meló, amb un rere fons cítric i un toc de litxi. Mentre en boca manté les aromes que trobem en nas, els punts tropicals, amb una graduació alcohòlica als voltants del 13%, queda maquillat en boca, per la comunió excel·lent entre greixositat i acidesa.

ELABORACIÓ
Collit a màquina de matinada, arribat fresc a primera hora del matí, encara fosc a la bodega. Una maceració amb les pells d'unes 3 hores dintre de les premsa tancada, així extraíem totes les aromes de la pell. Premsat lleuger, desfangat estàtic en fred i una fermentació a temperatura controlada, per mantenir el potencial aromàtic d'aquesta varietat. Criança en inoxidable per mantenir el màxim les aromes.

MARIDATGE
Un vi excel·lent per prendre a copes encara que també marida molt bé amb una bona carn vermella a la pedra, al pebrot verd, peixos blaus amb suc. També amb paella d'arròs, steak tartare, patés o embotits.

Més Informació

Més Informació
Celler Bodega Miquel Jané
DO Penedès
Tipus de vi Vi blanc jove
Varietats Sauvignon Blanc
Ampolla 75cl
Graduació 13 %
Tº de Servei

Ressenyes

Esteu revisant:

Miquel Jané Sauvignon Blanc 2019