Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnstxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon.
NOTA DE CATA
Color cirera intens. Net i brillant. En nas, gran intensitat aromàtica amb presència de fruita, notes herbàcies i especiades i un fons lleugerament mineral. Entrada en boca potent i envoltant. Records a fruita negra. Bona acidesa i final persistent.
VINIFICACIÓ
Fermentació del raïm derrapat en dipòsits d'acer inoxidable amb temperatura controlada al llarg de 17 dies amb agitat diari i remuntats suaus. Maceració postfermentativa de 12 dies seguit d'un prensat suau. La fermentació malolàctica es realitza 100% en dipòsits d'inoxidable.
CRIANÇA
Envellit en bótes de roure francès amb torrat lleuger i mitjà de gra fi. Es realitza un tràfec durant la criança de 12 mesos.
PREMIS
Medalla Vinari de Plata en la categoria de vins negres amb criança - Premis Vinari 2021
Guia Peñín - 91 punts anyada 2018
Miquel Hudin - 90 punts anyada 2018
Revista Wine Advocate - 90 punts anyada 2017
Wine Spectator - 91 punts anyada 2017
Guia Peñín - 91 punts anyada 2016
Celler | Vall Llach |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Merlot, Samsó (Carinyena), Sirà |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 15 % |
Tº de Servei | 18º |