Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 106

Comprant per
  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Lo Pare de Pascona
    25,95 €

    Lo Pare de Pascona és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernt Sauvignon de vinyes velles plantades en la part més alta de la Finca de Pascona en terroir de Llicorella. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

  • La Mare de Pascona
    18,95 €

    La Mare de Pascona és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles plantades en terroir de granit. És un vi clàssic però amb un toc modern. Molt complexe en aromes mentre que en boca és un vi agradable, llaminer i amb molta frescor.

  • L'Heravi Criança 2014
    Special Price 11,95 € Regular Price 13,95 € Estalvi 14%
    Sense estoc

    L’Heravi Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. Aquest criança és la personificació elegante de les terres d'aquesta bodega. És un vi llaminer, de final dolç i notes de xocolate.

  • Clònic Criança 2017
    10,25 €

    Clònic Criança és un vi negre coupage de Carinyena, Cabernet Sauvingon i Syrah. És un vi aromàtic, de nas intens i net. En boca es mostra molt potent i robust.

  • Interrogant 2020
    3

    Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila. Vi fresc i atractiu amb una gran intensitat aromàtica. Un vi seductor que convida a beure glop a glop.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Les Terrasses 2020
    33,90 €

    Les Terrasses Vinyes Velles és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles de petites finques de la zona del Priorat. Aquest és el segon vi de la bodega, al costat dels grans vins Ermita i Finca Dofí. Aquest vi s'elabora sota un concepte de sencillesa i polivalència encara que no per això li falta personalitat, equilibri i elegància.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Loidana 2019
    14,95 €
    Sense estoc

    Loidana és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena, dos raïms autòctons del Priorat, i un lleuger toc de Cabernet Sauvignon. Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat dels vins del Priorat. És equilibrat, fresc i d'entrada suau.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Llàgrimes de Tardor Negre Criança 2018
    8,95 €

    Llàgrimes de Tardor és un negre criança elaborat amb Garnatxa negra, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon. La collit és 100% pròpia i està elaborat amb cura per preservar l'empremta del terrer mediterrani i el caràcter varietal. Un vi amb cos i ànima.

  • Clos Fontà 2017

    Clos Fontà és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles amb sòls de Llicorella. Vi de gran personalitat que expressa a fons la tipicitat del Priorat. És un vi amb una gran concentración de sabors i aromes fent-lo un vi excel·lent.

  • Mas de les Vinyes Criança 2018
    8,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Mas de les Vinyes Jove 2023
    7,25 €

    Mas de les Vinyes Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Cariñena. És una verdadera explosió de fruita madura amb una entrada suau i sedosa.

  • Laurona Criança 2011
    18,95 €

    Laurona Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes de més de 50 anys, i amb unes pinzellades de Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Aroma complex i intens mentre que en boca és un vi opulent i molt persistent.

  • Racó d'Atans Criança 2017
    5

    Racó d'Atans Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Garnatxa procedents de vinyes velles situades a Cabacés. És un vi elegant, corpulent i complexe propi de les terres de la zona.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating