Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 589

  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Conceptia Blanc Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Blanc es un vino blanco de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha Blanca y Viognier procedentes de la Terra Alta. Es un vino muy agradable y con mucha personalidad que te hará ser el mejor anfitrión.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • La Salceda Crianza 2019
    10,65 €

    La Salceda Crianza es un vino tinto elaborada por la Bodega Viña Salceda con DOC Rioja. Es un crianza monovarietal, 100% Tempranillo, que sabe cumplir con las mejores expectativas de aquel se lleva la boca a todos sus sentidos. Un vino moderno pero a su vez clásico con mucho cáracter y frescura, es la mejor compañía para cualquier mesa.

  • Ruxe Ruxe Mencia 2021
    12,25 €

    Ruxe Ruxe es un vino tinto monovarietal, 100% Mencía, elaborado por la bodega Coca i Fitó con DO Ribera Sacra. Es un vino fresco y potente que te sorprenderá sorbo a sorbo ¿te lo vas a perder?

  • Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite
    9,05 €
    4.35

    Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vita és un vi dolç italià elaborat per la Bodega Toso, a la zona de Piamonte. S'elabora amb la varietat de raïm Moscato blanc. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fina i elegant.

  • Albariño X de Xeito 2017
    9,50 €
    Sense estoc

    X de Saó del Coster és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño de raïm ecològic. És un vi afruitat, fresc i mineral.

  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Pètals de Garnatxa Rosat 2022
    10,25 €

    Pètals de Garnacha Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de la finca "La Plantadeta, en la zona del Priorat. És un vi amb records a fruita madura confitada, amb molta intensitat aromàtica i molta frescor en el paladar.

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Plantadeta Selección 2018
    16,40 €
    5

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Nosis Verdejo
    Special Price 8,60 € Regular Price 9,10 € Estalvi 5%

    Nosis és un vi blanc 100% Verdejo procedent d'una vinya amb més de 35 anys. És un vi sec, fresc i molt afruitat.

  • Can Sumoi Perfum 2022
    12,65 €

    Perfum de Vi Blanc és un vi blanc elaborat amb un 45% de Macabeu i un 55% de Muscat de Frontignan. És un perfecte equilibri entre l'aromàtic Muscat amb els seus inconfusibles notes florals i el temperamental Macabeu que li aporta frescor, la vivacitat que el vi necessita.

  • La Rosa Vins de Terrer 2016
    9,65 €
    5
    Sense estoc

    La Rosa Vins de Terrer és un vi rosat monovarietal 100% Pinot Noir de la vinya de la Rigola i de la vinya de la Coma, situades en la zona del Penedès. Té un marcat caràcter mediterrani. És un vi fresc i d'intensitat mitja.

  • Silencis Vins de Terrer 2016
    Sense estoc

    Silencis Vins de Terrer és un vi blanc jove monovarietal, 100% Xarel·lo. El raïm procedeix de la fica Clot de les Comes que segueix una viticultura orgànica. Un vi sofisticat, Xarel·lo en la seva màxima esplendor, fresc i sec.

  • Bag in Box Flor de Maig Blanc 3lts

    Bag in box Flor de Maig Blanc elaborat amb Garnatxa Blanca i Macabeu. És un vi jove floral i afruitat que es mostra fresc i viu.

  • La Germana de Pascona 2022
    7,50 €

    La Germana de Pascona és un vi blanc jove coupage de Macabeu i Muscat de Frontignan procedents d'una selecció de vinyes velles. És un blanc fresc i aromàtic on el Macabeu li aporta estructura i el Muscat força. Aquest vi guanya pel seu toc perfumat i la seva acidesa en la seva justa mesura.

  • Lo Pare de Pascona
    25,95 €

    Lo Pare de Pascona és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernt Sauvignon de vinyes velles plantades en la part més alta de la Finca de Pascona en terroir de Llicorella. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

  • Lo Petitó de Pascona 2022
    7,50 €

    Lo Petitó de Pascona és un vi negre coupage de Syrah y Merlot. És un vi viu i una personalitat molt marcada provinents de les varietats de raïm amb les quals esta elaborat. És un vi de potents aromes varietals que després deixen petjada persistent en la boca sent un vi intens, rodó i molt llaminer.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating