Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 61-80 de 95

Comprant per
  • Llepolia Negre
    9,15 €

    Llepolia Negre és un vi jove elaborat amb un 60% de Samsó i un 40% de Garnatxa Negra. Té una criança de 3 mesos en bótes de roure francès. És un vi carnós, sedós, llarg i elegant.

  • Sangue di Giuda Picchioni DOC - Sangre de Judas
    Special Price 10,95 € Regular Price 11,25 € Estalvi 3%
    5

    Sangue di Giuda o Sangre de Judas és un vi negre escumós que prové d'Itàlia, molt afruitat i fresc, amb un petit toc de dolçor. És ideal per acompanyar plats de gastronomia italiana, també per acompanyar pastes, formatges i carns blanques, no deixis de provar el seu sabor i qualitat.

  • Nita 2020
    12,95 €

    Nita és un vi negre jove coupage variat de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó i Syrah procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. És un vi estructurat, aromàtic i ben cobert de color.

  • Orto 2021
    11,95 €

    Orto és un vi negre jove coupage variat de Samsó, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Ull de Llebre procedents de 12 terres diferents principalment calcàries. És un vi ple de joventut que es defineix absolutament com un autèntic Montsant amb un subtil punt d'elegància que li aporten els aromes a fusta.

  • Dolç d'Orto Negre
    21,25 €

    Dolç d'Orto Negre és un vi dolç negre monovarietal, 100% Garnatxa (amb les dues variants, peluda i llisa) procedents de vinyes velles de diferents finques del Masroig. És un vi addictiu pel paladar d'els qui ho han provat per la seva dolçor que no embafa i la seva frescor en boca.

  • Selecció de vins escumosos italians
    38,57 € Regular Price 40,80 €
    Sense estoc

    Amb aquesta selecció tens l'oportunitat d'emportar-te a casa sis vins de la zona d' Italia al millor preu.

    1 Ampolla de Petalo Il Vino dell'Amore
    Vi blanc monovarietal, 100% Muscat Dei Colli Euganei.
    1 Ampolla de Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vita
    Vi blanc monovarietal, 100% Muscat blanc.
    1 Ampolla de Fragolino Rosso Bottega
    Vi italià elaborat amb Fragola.
    1 Ampolla de Fragolino Toso
    Vi italià elaborat amb Fragola.
    1 Ampolla de I Muri Negroamaro Puglia
    Vi negre jove monovarietal, 100% Negroamaro.
    1 Ampolla de Gran Passione Rosso Veneto
    Vi negre criança, coupage de Merlot i Corvina.

    Et perdràs l'oportunidad de viatjar a la gran Itàlia a través dels sentits?

    El preu inclou el 5% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Zabù Nero d'Avola 2017
    Special Price 6,05 € Regular Price 6,25 € Estalvi 3%
    Sense estoc

    Zabù Nero d'Avola és un vi negre jove italià elaborat per Vigneti Zabù. La base principal d'aquest vi és el raïm "Nero d'Avola". Vi de gran intensitat aromàtica amb records de fruita vermella, balsàmics i tocs florals.

  • Vi Solidari Masroig 2020
    12,10 €
    Sense estoc

    El VI SOLIDARI, és un vi negre de Carinyena i Garnatxa de la DO Montsant amb un pasde 6 mesos per barricade roure francès. La Recaptació de les vendes d'aquest vi va íntegrament destinada a la lluita contra el càncer infantil, en col·laboració amb l'obra social Sant Joan de Déu.

    Neix de la voluntat de 7 cellers (actualment segueixen la iniciativa 5 d'elles) de dur a terme una activitat solidària que expressi la relación del món del vi. Aquesta voluntat es concreta en contribuir a fer possible que la investigació mèdica sobre el càncer infantil pugui seguir avançant.

  • Rosé Maschio Dei Cavalieri DOC Treviso Extra Dry
    Special Price 5,90 € Regular Price 6,95 € Estalvi 15%

    Rosé Maschio Dei Cavalieri Treviso Extra Dry és un vi rosat coupage de Pinot Bianco, Pinot Nero i Raboso, de la zona de Veneto. És un vi espumante rosat extrasec de gran intensitat aromàtica amb un sabor fresc i complet.

  • Selecció de vins Celler Masroig
    54,78 € Regular Price 59,55 €

    Selecció dels millors vins negres del Celler Masroig en la DO Montsant.

    La selecció conté:

    2 Ampolles Les Sorts Jove
    Vi molt afruitat característic de la maceració carbònica.
    2 Ampolles Les Pinyeres Criança
    Essència de vi artesanal, agradable, equilibrat i intens.
    1 Ampolla Les Sorts Sycar
    Vi de criança de Syrah i carinyena.
    1 Ampolla Les Sorts Vinyes Velles
    Criança de 17 mesos, selecció de les vinyes més velles dels viticultors del celler. Un vi per gaudir-lo.

    El preu inclou el 8% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Xarada Mistela Negra
    8,25 €

    Xarada Mistela Negra és un dolç elaborat amb Carinyena. Suau i dolça. Saborosa i elegant. "El món sobre la taula i una beguda per recrear-lo."

  • Almodí Petit Negre 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Carinyena. Vi d'aromes a fruites i notes especiades. En boca es presenta rodó i envoltant.

  • Coordenades Negre
    8,90 €

    Coordenades Negre és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. Vi d'aroma fresc amb records lleugerament mineral i molt agradable. Postgust persistent i molt agradable.

  • Mims Negre 2022
    7,80 €

    Mims Negre és un vi negre coupage de Syrah i Garnatxa procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi afruitat, gustós i llaminer.

  • Estol Verd Tatxam
    7,95 €

    Estol Verd Tatxam és un vi negre jove monovarietal, 100% Syrah. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra amable i agradable al tacte. 

  • Finca Cucó Joven 2021
    6,25 €

    Finca Cucó Jove es un vino tinto coupage de Garnacha y Cariñena procedente de viñas situadas en el municipio de El Masroig. Vino elegante, agradable y concentrado.

  • Manou 2020
    8,90 €

    Manou és un vi negre monovarietal, 100% garnatxa negra procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Nas dominant de fruita i atac en boca suau i llaminer. Postgust amable i lleuger. Desitjaràs tastar-lo.

  • Almodí Roure 2022

    Almodí Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Borruda. Un negre elegant que es presenta molt agradable, fresc i aromàtic. Un semicriança que desitjaràs probar i repetir.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • Suñer Negre Merlot

    Suñer Negre Merlot és un vi negre monovarietal, 100% Merlot ecològic. Un vi d'aroma intens amb records a fruits vermells ben madurs mentre que en boca trobem el contrast entre l'acidesa i la dolçor de la fruita. Un vi que has d'assaborir.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating