Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 22

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • La Vendimia 2021
    8,95 €

    La Vendimia és un vi jove dels Cellers Palacios Remondo, DO Rioja. Està elaborat amb garnatxa negra i tempranillo, a parts iguals. És un vi fresc, atractiu i agradable.

  • Protos Tinto Roble 2022
    8,75 €

    Protos Roble és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 6 mesos en barrica de roure americà. Subtils aromes a fruites vermelles amb fons de matissos de vainilla procedents de la fusta.

  • Com gat i gos
    6,75 €

    Com gat i gos 2012 és un vi negre elaborat amb Garnatxa, Garnatxa Peluda i Carinyena. Criat durant 5 mesos en barriques de roure. Un vi fresc, untuós i amb volum.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

  • De Muller Syrah

    De Muller Syrah és un vi negre monovarietal, 100% Syrah. Un roure per gaudir en els seus primers anys d'ampolla amb els seus aromes intensos i sabors de fruita i espècies. Un DO Tarragona que et farà assaborir la copa glop a glop.

  • Vi Papa Pare Father edició especial
    12,50 €
    5

    Papa Pare Father és una edició especial del Plantadeta Roure. Un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinya vella. Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: papa, pare, father, père, vater, pai, aita, padre, var... una part d'on venim. De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: papa.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial. Et portem el millor vi pel dia del pare.

  • Les Argiles d'Orto Negre 2022

    Les Argiles d’Orto Vins Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Samsó procedents de vinyes velles plantades en sòls argilosos del Masroig. És un vi molt expressiu i suggeridor, amb un marcat caràcter fruiter en boca.

  • Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €

    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."

  • Selecció especial etiquetes curioses
    70,14 €

    Enamorat de les etiquetes dels vins? Dissenys sorprenents per a vins exquisits que et deixaràn bocabadat per l'etiqueta i el vi.

    Et portem una selecció especial de 6 vins diferents que et deixaràn sense paraules i el millor de tot amb ENVIAMENT GRATÜIT!

    Les Cousins Inconscient (DOQ Priorat) Vi fresc i alegre, però a la vegada complex i profund que ensenya el Priorat.
    Lo Petit de la Casa (DOQ Priorat) Vi de gran intensitat aromàtica i entrada fresca i intensa en boca.
    Martina Blanc (DOQ Priorat) Vi fresc i desenfadat amb una forta intensitat aromàtica, molt viu i equilibrat en boca.
    Sang de Corb (DO Terra Alta) Vi ecològic intens en nas. Untuóa, voluminós i fresc en boca. Un gran criança!
    Miloca Garnatxa (DO Montsant) Vi fidel a les seves arrels per gaudir de la varietat amb la que ha estat elaborat.
    El marido de mi amiga (DO Rioja) Vi semidolç, fresc i divertit amb volum de glop llarg i equilibrat en boca.

    Pack amb ENVIAMENT GRATÜIT!

  • Milú 2022
    10,35 €

    Milú és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre de vinyes joves, de viticultura orgànica i mínima intervenció. És un vi que busca recuperar sabors d'abans mitjançant un glop àgil i fresc. La fruita és la que parla, no la fusta per això cada anyada es mostra diferent.

  • Tocat de l'Ala Negre 2018
    12,50 €

    Tocat de l'Ala Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Syrah procedents d'una selecció de vinyes velles de diferents municipis de l'Alt Empordà. Vi intens en aromes mentre que en boca ens trobem amb un paladar fi, melós i rodó. Un vi sense complicacions, totalment per gaudir.

  • Carles Andreu Trepat 2019
    15,25 €
    Sense estoc

    Carles Andreu Trepat és un vi negre monovarietal, 100% Trepat, varietat autòctona de la zona. Vi únic amb una personalitat molt diferenciada. Molt franc i intens en nas mentre que en boca es presenta suau, llarg i persistent amb un final elegant.

  • Bancal del bosc 2021
    11,50 €

    Bancal del bosc és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes situades a Capçanes. Vi elegant que es caracteritza per la seva suavitat i complexitat d'aromes. Entrada potent, carnosa i llaminera en boca. Un gran vi que no deixa indiferent a ningú.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating