Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 118

Comprant per
  • Pater 2020
    25,90 €

    Pater és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra. És un vi que representa las bondats de la varietat en la zona del Montsant amb un nas elegant i una boca fresca i sabrosa.

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  • Lo Món 2018
    24,95 €

    Lo Món és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb sòls de pissarra i cultivades sota els paràmetres de l'agricultura ecològica. És un vi de complexitat aromàtica i molt carnós, llarg i fresc en boca.

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Lo Pare de Pascona
    25,95 €

    Lo Pare de Pascona és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernt Sauvignon de vinyes velles plantades en la part més alta de la Finca de Pascona en terroir de Llicorella. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

  • Les Cousins Sagesse 2017

    Sagesse és un vi negre criança elaborat amb Carinyena (55%) i Garnatxa (45%). Elaborat a partir de vinyes velles del poble de Porrera i amb un olfacte exquisit de bayas negras, vainilla i minerals.

  • Les Terrasses 2020
    33,90 €

    Les Terrasses Vinyes Velles és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles de petites finques de la zona del Priorat. Aquest és el segon vi de la bodega, al costat dels grans vins Ermita i Finca Dofí. Aquest vi s'elabora sota un concepte de sencillesa i polivalència encara que no per això li falta personalitat, equilibri i elegància.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Mas Mallola 2019
    25,50 €

    Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola. Un vi amb molta personalitat, d'aroma intens i madur mentre que en boca mostra caràcter i intensitat.

  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Riu 2019

    Riu és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i un petit porcentatge de Syrah procedents de vinyes situades en costers. És un vi fresc, madur, reflexe del terroir.

  • Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys
    32,00 €

    Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys és un ranci 100% Garnatxa negra provinent d'una selecció de vins de Garnatxa amb una antiguitat de 35 anys. Envellit mitjançant l'antic procediment del transvasament de bótes de la més jove a la més vella, amb una solera de desenes d'anys i amb una selecció acurada de les millors añades. Un excel·lent ranci que no has de deixar escapar.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • Salanques 2019
    38,25 €
    Sense estoc

    Salanques és un negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedents de vinyes situades en costers de licorella. Transmet l'autèntic caràcter del Priorat. És un vi agradable, fresc i elegant.

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Belondrade y Lurton Blanc 2016
    39,90 €
    Sense estoc

    Belondrade y Lurton és un vi blanc cupatge de Verdejo (95%) i altres varietats (5%) que prové excluvisament de la finca ecològica Quinta San Diego. És el reflex de la diversitat i de la singularitat de cada parcel·la en la que es cultiva. És un blanc excepcional fresc i de caràcter cítric.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

  • Faustino I Gran Reserva 2011
    20,40 €

    Faustino I Gran Reserva és un vi negre monovarietal, 100% Tempranillo. Un vi elaborat per la bodega Faustino, un dels celler més històrics de la DOC Rioja amb molta personalitat i caràcter. Un vi que et farà repetir sempre.

  • Negre de Negres 2015
    20,75 €

    Negre de Negres és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Carinyena, Syrah i Cabernet Savignon mitjançant viticultura ecològica. Un vi envolupant, fresc i expressiu.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating