977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Articles 1 a 20 de 62

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • GR-171 Garnacha Blanca Terra Alta 2019

  GR-171 Casa Gran Siurana és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi complex, llarg i agradable en tot el seu conjunt amb una personalitat varietal molt marcada que ens sorprendrà. Una Garnatxa Blanca que expressa tota la seva autenticitat i caràcter.

  Saber més
  7,50 €

 • Bag in Box vi negre Tarrone 15L

  Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

  Saber més
  29,90 €

 • Vi blanc Tarrone 2L

  Vi blanc Tarrone és un vi blanc elaborat a Batea (Terra Alta) en garrafa de 2 litres, envàs de plàstic.

  Saber més
  3,95 €

 • Vi negre Tarrone 5L

  Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en garrafa de 5 litres, envàs de plàstic.

  Saber més
  9,35 €

 • Vi negre Tarrone 2L

  Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en garrafa de 2 litres, envàs de plàstic.

  Saber més
  3,95 €

 • Ilercavònia 2020

  Ilercavònia és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de finques situades en la Terra Alta. Vi complex en aromes mentre que en boca es mostra untuós, llarg i persistent. Un plaer per tots els sentits que hauries de provar.

  Saber més

 • Secrets de Mar Negre 2017

  Secrets de Mar Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa Negra i Syrah procedents de vinyes velles de més de 30 anys d'edat. Vi aromàtic en nas mentre que en boca és fresc, complex i molt suau. La nova gamma de Clos Galena que sorprendrà a tots els teus sentits.

  Saber més
  Preu regular: 9,90 €  8,45 €

  Estalvi del: -15%

 • L'Abrunet Rosat 2020

  L'Abrunet Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa Gris, Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra procedents de la Finca Trufes i elaborat mitjjançant agricultura ecològica. Vi amb aromes de molt bona intensitat amb molta fruita vermella, fresca i madura. En boca, vi llaminer i àcid.

  Saber més

 • L'Abrunet Negre 2020

  L'Abrunet Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Fina i Carinyena elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi molt aromàtic amb tocs especiats inicialment mentre que en boca és fresc, ampli i llaminer.

  Saber més

 • L'Abrunet Blanco 2020

  L'Abrunet Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la Finca Quart elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi fresc i molt varietal en nas que destaca per notes de fruita blanca i tropical. En boca entrada fresca, lleugera i amb molta fruita. Un vi bona expressió de la garnatxa blanca.

  Saber més

 • Artiola Garnatxa Negra

  Artiola Garnatxa Negra és un vi negra jove monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  Saber més
  6,90 €

 • Artiola Garnatxa Blanca

  Artiola Garnatxa Blanca és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  Saber més
  6,90 €

 • Artiola Negre

  1 Opinió(ns)

  Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

  Saber més
  3,85 €

 • Bag in Box vi blanc Tarrone 15L

  Vi blanc Tarrone és un vi blanc elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

  Saber més
  29,90 €

 • Via Terra Rosat 2019

  Via Terra Rosat és un vi rosat jove monovarietal, 100% Garnatxa Peluda. Aromes fruiters i minerals mentre que en boca ens trobem amb un vi elegant, fresc i complex.

  Saber més
  7,90 €

 • Almodí Roure 2019

  Almodí Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Borruda. Un negre elegant que es presenta molt agradable, fresc i aromàtic. Un semicriança que desitjaràs probar i repetir.

  Saber més
  7,95 €

 • Tempus 2017

  Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  Saber més
  11,90 €

 • Coma d'en Pou Bàrbara Forés 2017

  Coma d'en Pou Bàrbara Forés és un vi negre Coupage de Garnatxa Negra i Garnatxa Peluda de la finca Coma d'en Pou. És un vi de gran complexitat aromàtica mentre que en boca és carnós, saborós i molt equilibrat.

  Saber més
  21,95 €

 • El Templari Bàrbara Forés 2019

  El Templari Bàrbara Forés és un vi negre monovarietal, 100% Morenillo. Vi potent, equilibrat i molt llaminer que a més sorprèn en aromes.

  Saber més
  14,75 €

 • El Quintà Bàrbara Forés 2018

  El Quintà Bàrbara Forés és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi intens, madur i elegant que no deixa indiferent a ningú que el prova. Destacant en aromes i sabors al 100%.

  Saber més
  15,90 €

Articles 1 a 20 de 62

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Pàgina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X