Vins

View as Graella Llista

Articles 41-60 de 64

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent
  1. Marge - Celler l'Encastell (DOQ Priorat)Marge - Celler l'Encastell (DOQ Priorat)
    Marge 2018
    17,45 €
    Marge és un vi negre coupage de garnatxa i Cabernet S., Merlot i Syrah procedents de les estretes terrasses de licorella de la finca Mas de Ferran. És un vi priorati ric, intens i profund amb la mineralitat típica dels vins de la zona.
  2. Magnum Plantadeta Tinto Roble - Celler Sabaté (DOQ Priorat)Magnum Plantadeta Tinto Roble - Celler Sabaté (DOQ Priorat)
    Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €
    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."
  3. Pétalos del Bierzo 2014 - Descendientes de J. PalaciosPétalos del Bierzo 2014 - Descendientes de J. Palacios
    Pétalos del Bierzo 2020
    16,50 €
    Pétalos del Bierzo és un vi negre monovarietal, raïm Mencía, procedent de vinyes velles. És un vi de gran intensitat aromàtica i amb una entrada en boca suau, elegant i llaminera. És un vi de gran prestigi doncs l'anyada 2011 fou reconeguda com el millor vi espanyol relació qualitat-preu de l'any per Robert Parker.
  4. Il·lusió Criança - Celler Clua (DO Terra Alta)Il·lusió Criança - Celler Clua (DO Terra Alta)
    Il·lusió Criança 2019
    Il·lusió Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Garnatxa Peluda de les vinyes La plana del Barranc y La Setena. És un vi de gran expressivitat en nas mentre que en boca es pot apreciar la fusta ben integrada que dona la garnatxa potent.
  5. Serè - Celler Vendrell Rived (DO Montsant)Serè - Celler Vendrell Rived (DO Montsant)
    • Recomanat
    Serè 2022
    7,65 €
    Serè és un vi negre coupage de Garnatxa i Cariñena que es cultiva en tres finques situades en les poblacions de Marça i Capçanes. Vi aromàtic i intens amb notes afruitades i record al seu pas per barrica.
  6. La Comèdia - Celler Comunica (DO Montsant)La Comèdia - Celler Comunica (DO Montsant)
    La Comèdia 2016
    8,75 €
    La Comèdia és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes mediterrànies. És un vi jove, proper i desenfadat, apte per a qualsevol ocasió. La seva frescor i honestitat el fan especial.
  7. Selecció especial etiquetes curiosesSelecció especial etiquetes curioses
    Selecció especial etiquetes curioses
    70,14 €
    Enamorat de les etiquetes dels vins? Dissenys sorprenents per a vins exquisits que et deixaràn bocabadat per l'etiqueta i el vi. Et portem una selecció especial de 6 vins diferents que et deixaràn sense paraules i el millor de tot amb ENVIAMENT GRATÜIT!Les Cousins Inconscient (DOQ Priorat) Vi fresc i alegre, però a la vegada complex i profund que ensenya el Priorat.Lo Petit de la Casa (DOQ Priorat) Vi de gran intensitat aromàtica i entrada fresca i…
  8. Ata Rangui Crimson Pinot Noir 2014Ata Rangui Crimson Pinot Noir 2014
    Ata Rangui Crimson Pinot Noir 2014
    43,50 €
    Vino tinto Ata Rangui Crimson Pinot Noir elaborado en Nueva Zelanda, en la bodega Ata Rangui con de la denominación de origen Martinborough. Elegante, perfumado, seductor. Aromas limpios y bien definidos a fruta roja madura especias, tierra húmeda, flores marchitas. Cuerpo medio, taninos sedosos, un vino fresco y placentero.
  9. Andeluna 1300 Malbec 2016 - Vinateria Tot ViAndeluna 1300 Malbec 2016 - Vinateria Tot Vi
    Andeluna 1300 Malbec 2019
    Andeluna 1300 Malbec 2016 és un vi negre jove amb pas per fusta monovarietal, 100% Malbec procedents de Tupungato. Vi d'aromes fruiters i torrats mentre que en boca es mostra fresc, suau i equilibrat.
  10. Raret Negre - Celler Vins SingularsRaret Negre - Celler Vins Singulars
    RAR Essència Negre 2019
    13,95 €
    Raret Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah de la zona del Priorat. És un vi de gran caràcter i intensitat, amb expressió de la fruita que proporciona la garnatxa negra.
  11. Milú - German R.Blanco (DO Ribera del Duero)Milú - German R.Blanco (DO Ribera del Duero)
    Milú 2022
    10,35 €
    Milú és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre de vinyes joves, de viticultura orgànica i mínima intervenció. És un vi que busca recuperar sabors d'abans mitjançant un glop àgil i fresc. La fruita és la que parla, no la fusta per això cada anyada es mostra diferent.
  12. Jaros Roble 2021Jaros Roble 2021
    Jaros Roble 2021
    Sembro Roble és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre procedents de la viña El Quiñón. És un vi de caràcter fruiter que intenta expressar les característiques primàries de l'Ull de Llebre i que es reforça amb un petit pas per fusta.
  13. Cercium - Mas Llunes Vinyes i Cellers (DO Empordà)Cercium - Mas Llunes Vinyes i Cellers (DO Empordà)
    Cercium 2021
    10,50 €
    Cercium és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon provinents de terrenys aspres i influenciats pel vent del nord. Vi fres i estructurat, amb molt fruita i notes discretes de roure.
  14. Magnum Dido La Universal 2021Magnum Dido La Universal 2021
    Magnum Dido La Universal 2021
    35,90 €
    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.
  15. Miquel Jané Baltana NegreMiquel Jané Baltana Negre
    Miquel Jané Baltana Negre
    Baltana Negre és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes joves. Vi amb un lleuger pas per fusta, de tanins suaus. En boca és elegant i llaminer.
  16. Tocat de l'Ala Tinto - Coca i Fitó (Do Empordà)Tocat de l'Ala Tinto - Coca i Fitó (Do Empordà)
    Tocat de l'Ala Negre 2018
    12,50 €
    Tocat de l'Ala Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Syrah procedents d'una selecció de vinyes velles de diferents municipis de l'Alt Empordà. Vi intens en aromes mentre que en boca ens trobem amb un paladar fi, melós i rodó. Un vi sense complicacions, totalment per gaudir.
  17. Carles Andreu Trepat - Celler Carles Andreu (DO Conca de Barberà)Carles Andreu Trepat - Celler Carles Andreu (DO Conca de Barberà)
    Carles Andreu Trepat 2019
    15,25 €
    Carles Andreu Trepat és un vi negre monovarietal, 100% Trepat, varietat autòctona de la zona. Vi únic amb una personalitat molt diferenciada. Molt franc i intens en nas mentre que en boca es presenta suau, llarg i persistent amb un final elegant.
  18. La Locomotora Tempranillo - DO Rioja (Vinateria Tot Vi)La Locomotora Tempranillo - DO Rioja (Vinateria Tot Vi)
    La Locomotora Tempranillo 2018
    8,30 €
    La Locomotora Tempranillo és un vi negre jove monovarietal, 100% Ull de Llebre procedents de vinyes situades a la localitat de Briones. Aromes de fruita vermella i negra sucosa i fresca. En boca vi fresca, saborós i voluminós preparat per la llarga guarda.
  19. Senda del Oro - DO Ribera del Duero (Vinateria Tot Vi)Senda del Oro - DO Ribera del Duero (Vinateria Tot Vi)
    Senda del Oro 2021
    9,95 €
    Senda del Oro és un vi negre jove amb criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de vinyes de 15 anys d'edat situades a la localitat de Brugos. Aromes a fruites vermelles juntament amb records a fusta. En boca vi envolupant, fresc i amb un pas per boca fruiter i elegant.
  20. Balbás Barrica - Bodegas Balbás (DO Ribera del Duero)Balbás Barrica - Bodegas Balbás (DO Ribera del Duero)
    Una Nit en Globus 2021
    9,25 €
    Una nit en globus es un vino tinto coupage de Garnacha, Cariñena y Syrah procedentes de la finca Les Comes. Vino ecológico que expresa la fruta del viñedo y su misma evolución. Aromas fresco y paso por boca fluido y sabroso.
View as Graella Llista

Articles 41-60 de 64

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent