Portell Macabeu fermentat en barrica és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu.
NOTA DE CATA
Color groc brillant amb tons verdosos. Net i lluminós. Notes de fruita madura confitada amb notes especiades. En la boca és ric en matisos, toc untuós ben conjugat i llarg final. Vi càlid i bona acidesa.
ELABORACIÓ i CRIANÇA
Obtenció del most després d'una extracció suau del raïm madur i sa, fermentació alcohòlica en barriques de roure i posterior criança en bótes amb les mares del vi. Les característiques d'elaboració li auguren una molt bona evolució i conservació en l'ampolla.
MARIDATGE
Recomenat per acompanyar crustacis, marisc i peix fi. No servir amb xocolate, espàrrecs i fruita.
PRODUCCIÓ LIMITADA
Producció limitada a 5.000 ampolles.
| Celler | Vinícola de Sarral |
|---|---|
| DO | Conca de Barberà |
| Tipus de vi | Vi blanc jove |
| Varietats | Macabeu |
| Ampolla | 75cl |
| Graduació | 12 % |
| Tº de Servei | 8º |













