Portell Blanc d'Agulla és un vi blanc coupage de Macabeu (70%) i Parellada (30%). Vi d'agulla per fermentació natural.
NOTA DE CATA
Color groc palla amb matissos metàl·lics i finíssimes bombolles, brillant. Destaca pels seus aromes a fruita blanca, flors i fons de llevat. En boca es refrescant, agradable pas per boca amb una lleugera efervescència donada pel carbònic molt ben integrat.
ELABORACIÓ
Elaborat a partir d'una curada selecció dels vins més adequats, els quals es sotmeten a una segona fermentació natural controlada en dipòsits isobàrics e isotèrmics per obtenir aquest vi espurnejant.
MARIDATGE
Marida perfectament amb peixs suaus i mariscos encara que també pot acompanyar perfectament a aperitius i pastes.
| Celler | Vinícola de Sarral | 
|---|---|
| DO | Conca de Barberà | 
| Tipus de vi | Vi blanc jove | 
| Varietats | Macabeu, Parellada | 
| Ampolla | 75cl | 
| Graduació | 11 % | 
| Tº de Servei | 8º | 
Escriu la teva ressenya













