Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 21

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Predicat 2018

    Predicat és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot procedents de vinyes pròpies naturals i sostenibles. Negre afruitat, fresc i elegant.

  • Cims de Porrera Vi de Vila Porrera 2017
    Sense estoc

    Vi de Vila Porrera és un vi negre criança elaborat amb Carinyena i Garnatxa, les dues varietats autòctones de la regió per excel·lència. És un vi que resulta fresc, intens i concentrat en boca mentre que en nas té una bona intensitat aromàtica. Un vi per diferents ocacions i plats. 

  • La Petite Agnes 2019
    12,65 €

    La Petite Agnes és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. Destaca per la seva elevada intensitat aromàtica. És un vi equilibrat i expressiu, fidel reflexe del terroir Priorat.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

  • Magnum Formiga de Vellut 2019
    35,50 €

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Vi Papa Pare Father edició especial
    12,50 €
    5

    Papa Pare Father és una edició especial del Plantadeta Roure. Un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinya vella. Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: papa, pare, father, père, vater, pai, aita, padre, var... una part d'on venim. De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: papa.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial. Et portem el millor vi pel dia del pare.

  • Coratge Cal Pagès Negre Porrera
    15,00 €

    Coratge Cal Pagès es un vino tinto producido por la bodega l'Antic Magatzem en la localidad de Porrera. Es un vino coupage de Garnacha, Cariñena, Merlot y Cabernet Sauvignon. Éste es un vino más juvenil ideal para tomar en cualquier ocasión. Tiene una producción limitada a unas 1100 botellas cosa que lo hace aún más especial.

  • Les Cousins Antagonique 2019

    L'Antagonique és un vi blanc en concret, un blanc de noirs. És a dir, un vi blanc que neix de ceps de raïms negres. Aquest vi blanc és coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi molt expressiu en nas i de boca envolupant i afruitada que deixa encandilat a qui el prova.

  • Magnum Les Cousins Inconscient 2020
    24,50 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

  • Marge 2018
    17,45 €

    Marge és un vi negre coupage de garnatxa i Cabernet S., Merlot i Syrah procedents de les estretes terrasses de licorella de la finca Mas de Ferran. És un vi priorati ric, intens i profund amb la mineralitat típica dels vins de la zona.

  • Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €

    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."

  • RAR Essència Negre 2019
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah de la zona del Priorat. És un vi de gran caràcter i intensitat, amb expressió de la fruita que proporciona la garnatxa negra.

  • Interrogant 2020
    3

    Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila. Vi fresc i atractiu amb una gran intensitat aromàtica. Un vi seductor que convida a beure glop a glop.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating