Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

14 Articles

Comprant per
  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Mas d'en Gil Bellmunt Blanc Vi de Vila 2022

    Vi de Vila Bellmunt és un vi blanc joe coupage de Garnatxa Blanca i Viognier. És conegut com "Lo petit blanc", el vi jove que expressa el paisatge del poble de Bellmunt. És un vi aromàtic, mineral i amb un final llarg i fresc.

  • Magnum Plantadeta Blanc
    22,00 €
    Sense estoc

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • Les Brugueres Blanco 2023
    20,50 €
    4

    Les Brugueres Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents d'una petita finca anomenada La Creueta, La Morera de Montsant, Porrera i Poboleda. Aroma intens a fruites tropicals i albercoc. Acidesa equilibrada i post-gust llarg.

  • Vi Mama Mare Mother edició especial
    12,50 €

    Vi blanc pel dia de la Mare. Regal per a la mare.

    Mamá Mare mother és una edició especial del Plantadeta Blanc (DOC Priorat) un vi blanc cupatge de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell.
    Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: mamá, mare, mother, mor, maman, mutter, mamãe, ama, mamma... una part d'on venim.  De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: mama.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial.
    Et portem el millor vi pel dia de la mare. Un regalo original para madres primerizas o expertas, en definitiva el mejor regalo para la mejor madre.

  • Coma Blanca 2018

    Coma Blanca és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles. Elegant vi blanc amb el que es busca una maduresa equilibrada, plenitut en boca, estructura i frescor. Un vi amb personalitat pròpia, amb molt caràcter, que es desmarca dels blancs lleugers.

  • Font de la Figuera Blanco
    29,95 €

    Font de la Figuera és un vi blanc criança cupatge de Viognier, Garnatxa Blanca i Chenin Blanc. Un vi de gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca es presenta fresc i amb un gran recorregut.

  • Ritme Blanc 2022
    16,50 €

    +Ritme Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles de diferents zones de la DOQ Priorat amb terreny de licorella. És un vi amb una bona intensitat aromàtica, d'entrada llaminera, recorregut fresc, amb caràcter i final llarg.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating