Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 80

Comprant per
  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Ritme 2020
    14,90 €

    Ritme és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles novles situades en diferents municipis. Un vi que vol mostrar els diferents terroir de la zona. Intensa expressió aromàtica i agradable entrada en boca. Un vi afruitat.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Les Manyes 2021
    208,50 €
    Sense estoc

    Les Manyes és un vi negre criança coupage de Garnatxa procedent de vinyes velles de més de 50 anys. És un vi molt complex i intens en nas, mentre que en boca es mostra concentrat i molt mineral.

  • Clos Bartolomé 2020
    18,90 €

    Clos Bartolomé és un coupage de garnatxa, samsó i cabernet sauvignon de la collita 2008 procedents de vinyes velles. És un vi jove i vell alhora, un contrast que fascina i que mostra l'ahir i l'avui de les terres en una copa. Madurat en barriques de roure francés Allier durant 12 mesos.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Les Eres 2015
    36,50 €

    Les Eres és un negre criança elaborat a partir de la selecció especial d'una petita finca centenària de garnatxa negra molt particular combinada amb una carinyena centenària amb uns caràcters més frescos. El resultat és un vi màgic, estructurat però súbtil, equilibrat, complexe, molt elegant amb tota la fruita sugerent de la garnatxa, càlid i a la vegada molt fresc.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

  • Llàgrimes del Priorat 2022
    14,50 €
    5

    Llàgrimes del Priorat és un vi negre criança de Garnatxa, Syrah, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedentes de vinyes situades a Poboleda. Aromàtic, amb cos i acidesa equilibrada. Un gran vi prioratí.

  • Merum Priorati Inici 2017
    Sense estoc

    Merum Priorati Inici és un vi negre Coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon. És un vi que destaca per ser explosiu, afruitat i equilibrat. Un vi molt sorprenent i a la vegada, elegant.

  • Vi Papa Pare Father edició especial
    12,50 €
    5

    Papa Pare Father és una edició especial del Plantadeta Roure. Un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinya vella. Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: papa, pare, father, père, vater, pai, aita, padre, var... una part d'on venim. De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: papa.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial. Et portem el millor vi pel dia del pare.

  • Vi Mama Mare Mother edició especial
    12,50 €

    Vi blanc pel dia de la Mare. Regal per a la mare.

    Mamá Mare mother és una edició especial del Plantadeta Blanc (DOC Priorat) un vi blanc cupatge de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell.
    Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: mamá, mare, mother, mor, maman, mutter, mamãe, ama, mamma... una part d'on venim.  De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: mama.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial.
    Et portem el millor vi pel dia de la mare. Un regalo original para madres primerizas o expertas, en definitiva el mejor regalo para la mejor madre.

  • Gratacels entre vinyes 2018
    21,60 €

    Gratacels entre vinyes es un vino crianza coupage de Garnacha Tinta y Cariñena.

  • Les Brugueres Negre 2018
    20,95 €

    Les Brugueres Negre és un vi negre criança cupatge de Garnatxa Negra i Sirà procedents de vinyes d'Escala Dei i La Morera de Montsant. És un vi lleuger i fresc, molt vellutat amb un bon final i post-gust.

  • La Baixada 2019 Álvaro Palacios
    195,00 €
    Sense estoc

    La Baixada 2019 és la segona anyada d'aquest vi i està exclusivament elaborat amb garnatxa i percentatge petit de varietats blanques. La parcel·la "La Baixada" va ser plantada a finals del segle XX amb orientació est. Un vi intens i sucós amb expressió cítrica.

     

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating