Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 171

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Clos de l'Obac 1990
    595,00 €

    Un vino único de la bodega Costers del Siurana - Clos de l'Obac. Una de las pocas botellas que quedan en el mundo de este vino, Clos de L'Obac añada 1990.

    Se ha conservado durante todos estos años en una bodega a temperatura estable, la etiqueta está en perfectas condiciones.

  • Badaceli

    Badaceli és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. És un vi molt aromàtic en nas mentre que en boca es mostra ampli i amb una perfecta acidesa.

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Cal Pla Tinto crianza 2020

    Cal Pla Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes plantades en sòls de llicorella. És un vi madur i concentrat on podem trobar aromes fruiters de la varietat i especiats de la barrica.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • Terroir Històric Negre 2021

    Terroir Històric Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Carinyena que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi sumament fruiter, molt lleuger i sucós.

  • La Carenyeta de Cal Pla 2016

    La Carenyeta de Cal Pla és un vi negre criança monovarietal, 100% Carinyena procedents de la Finca Els Arbres, una finca de vinyes velles. Un vi molt expressiu i amb un caràcter concentrat i mineral. És un vi desitjable i equilibrat.

  • Aguilera 2011
    74,50 €
    Sense estoc

    Aguilera és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena de vinyes velles situades en sòl de licorella bru. És un vi d'intensitat, profunditat i equilibri.

  • RAR Essència Negre 2019
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah de la zona del Priorat. És un vi de gran caràcter i intensitat, amb expressió de la fruita que proporciona la garnatxa negra.

  • RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.

  • Nuncito 2015

    Nuncito és un vi negre cupatge de Garnatxa, Cabernet Franc., Syrah i Carinyena. És un vi d'intensitat aromàtica mitjana que ens mostra l'expressió fruitera de les varietats mediterrànies. És expresiu, saborós i elegant.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Nunci Costero 2011
    31,50 €

    Nunci Costero és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi que representa l'elegància tradicional del Priorat expressant la delicada mineralitat del terroir.

  • Nunci Negre 2016
    25,30 €

    Nunci Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena, Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon. Vi elegant i complexe que expressa el terroir priorati.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • Caixa fusta 3 amp Plantadeta
    40,85 €

    Caixa de fusta serigrafiada formada per 3 ampolles de vi Plantadeta (DOQ Priorat): 1 amp. Plantadeta Criança, 1 amp. Plantadeta Negre Roure i 1 amp. Plantadeta Blanc Roure.

    PLANTADETA CRIANÇA
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA NEGRE ROURE
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA BLANC ROURE
    Vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell."Un vi que reflexa l'identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc."

  • Caixa fusta 6 amp Plantadeta
    78,70 €

    Caixa de fusta serigrafiada formada per 6 ampolles de vi Plantadeta (DOQ Priorat): 2 amp. Plantadeta Criança, 2 amp. Plantadeta Negre Roure i 2 amp. Plantadeta Blanc Roure.

    PLANTADETA CRIANÇA
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA NEGRE ROURE
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA BLANC ROURE
    Vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell."Un vi que reflexa l'identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc."

  • Magnum Clos Martinet 2018
    142,50 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

Page
Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating