Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 171

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Mas d'en Bernat 2020
    5

    Un Priorat especial, pura fruita per a gaudir-lo en qualsevol ocasió.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Ritme 2020
    14,90 €

    Ritme és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles novles situades en diferents municipis. Un vi que vol mostrar els diferents terroir de la zona. Intensa expressió aromàtica i agradable entrada en boca. Un vi afruitat.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Predicat 2018

    Predicat és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot procedents de vinyes pròpies naturals i sostenibles. Negre afruitat, fresc i elegant.

  • Cims de Porrera Vi de Vila Porrera 2017
    Sense estoc

    Vi de Vila Porrera és un vi negre criança elaborat amb Carinyena i Garnatxa, les dues varietats autòctones de la regió per excel·lència. És un vi que resulta fresc, intens i concentrat en boca mentre que en nas té una bona intensitat aromàtica. Un vi per diferents ocacions i plats. 

  • Clos Martinet 2019
    60,45 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Les Manyes 2021
    208,50 €
    Sense estoc

    Les Manyes és un vi negre criança coupage de Garnatxa procedent de vinyes velles de més de 50 anys. És un vi molt complex i intens en nas, mentre que en boca es mostra concentrat i molt mineral.

  • Clos Bartolomé 2020
    18,90 €

    Clos Bartolomé és un coupage de garnatxa, samsó i cabernet sauvignon de la collita 2008 procedents de vinyes velles. És un vi jove i vell alhora, un contrast que fascina i que mostra l'ahir i l'avui de les terres en una copa. Madurat en barriques de roure francés Allier durant 12 mesos.

  • Primitiu de Bellmunt 2021
    28,65 €
    Sense estoc

    Primitiu de Bellmunt és un vi que reflexa l'essència del Priorat, la seva ànima. Aquest negre s'elabora amb les varietats autòctones Garnatxa i Samsó procedents de vinyes centenàries.

  • Finca Dofí 2016 Álvaro Palacios
    86,00 €
    Sense estoc

    Finca Dofí és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi que embriaga per la puresa dels seus aromes i sedueix amb la seva irressistible sedositat. El seu creador el defineix com "una abraçada per l'ànima". Suau i elegant en nas mentre que en boca es presenta compacte, amb volum i amb una magnífica sensació fresca.

  • La Petite Agnes 2019
    12,65 €

    La Petite Agnes és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. Destaca per la seva elevada intensitat aromàtica. És un vi equilibrat i expressiu, fidel reflexe del terroir Priorat.

  • Les Eres 2015
    36,50 €

    Les Eres és un negre criança elaborat a partir de la selecció especial d'una petita finca centenària de garnatxa negra molt particular combinada amb una carinyena centenària amb uns caràcters més frescos. El resultat és un vi màgic, estructurat però súbtil, equilibrat, complexe, molt elegant amb tota la fruita sugerent de la garnatxa, càlid i a la vegada molt fresc.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating