Penedès

La influència del sòl i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya DO Penedès. Ampliament reconeguda per la seva qualitat en els vins blancs, els vins de Xarel·lo són els més reconeguts de la DO. Combina una oferta de vins elaborats amb les varietats tradicionals (Xarel·lo, Macabeu i Parellada) amb d'altres que amb els anys s'han introduït i aclimatat amb èxit (Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc...). Els vins del Penedès són tot aroma, sabor i qualitat. Un plaer per als sentits.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 21

  • Can Sumoi Perfum 2022
    12,65 €

    Perfum de Vi Blanc és un vi blanc elaborat amb un 45% de Macabeu i un 55% de Muscat de Frontignan. És un perfecte equilibri entre l'aromàtic Muscat amb els seus inconfusibles notes florals i el temperamental Macabeu que li aporta frescor, la vivacitat que el vi necessita.

  • La Rosa Vins de Terrer 2016
    9,65 €
    5
    Sense estoc

    La Rosa Vins de Terrer és un vi rosat monovarietal 100% Pinot Noir de la vinya de la Rigola i de la vinya de la Coma, situades en la zona del Penedès. Té un marcat caràcter mediterrani. És un vi fresc i d'intensitat mitja.

  • Silencis Vins de Terrer 2016
    Sense estoc

    Silencis Vins de Terrer és un vi blanc jove monovarietal, 100% Xarel·lo. El raïm procedeix de la fica Clot de les Comes que segueix una viticultura orgànica. Un vi sofisticat, Xarel·lo en la seva màxima esplendor, fresc i sec.

  • Gessamí 2022
    12,25 €

    Gessamí és un vi blanc elaborat amb muscat d'Alexandria (54%), muscat de Frontignan (20%) i sauvignon blanc (26%).És un vi amb una explosió aromàtica en nas i melós en boca.

  • El Xitxarel·lo 2022
    10,50 €

    El Xitxarel·lo és un vi blanc jove 100% xarel·lo que farà les delícies del millors paladars,  i les llengües més afilades.

  • Honeymoon 2022

    Honeymoon és un vi blanc jove ecològic monovarietal, 100% Parellada procedent de la Finca Las Torres. El blanc més sensual i aromàtic del celler Parés Baltà ideal per gaudir durant tot l'any en molt bona companyia.

  • Calcari 2021
    11,75 €

    Calcari és un vi blanc de cultiu ecològic monovarietal, 100% Xarel·lo procedent de la Finca Parés Baltà. Un vi que es presenta elegant i equilibrat, amb una gran intensitat aromàtica en nas. No fa falta buscar el moment perfecte perquè ell et porta a aquest moment.

  • Ginesta 2022
    17,25 €

    Ginesta és un vi blanc ecològic monovarietal, 100% Gewürztraminer procedent de la Finca Les Valles. Vi blanc singular que sorprèn per la seva elegancia. És un vi ple, gras i equilibrat ideal per descubrir aquesta gran varietat.

  • El Nou de +500 2015
    Sense estoc

    El Nou de +500 és un vi blanc monovarietal elaborat amb el raïm Montonega. Vi de baixa graduació natural (9,5%), elaborat mitjançant medis naturals i ecològics. És un vi fresc, amable, singular i polivalent.

  • Marta Violet 2022
    10,95 €

    Marta Violet és un vi blanc de producció molt limitada coupage de Muscat de Frontignon, Xarel·lo i Macabeu procedents de vinyes repartides pel Penedès. És un vi de gran intensitat aromàtica amb un elegant caràcter floral.

  • Fragancia de Marta
    11,50 €

    Fragància de Marta és un vi rosat coupage de Xarel·lo, Sauvignon Blanc i un toc de Pinot Noir que li aporta aquest delicat color rosat i aquest toc de fruites vermelles. És un vi molt suggerent, delicat i amb bona intensitat aromàtica. Té una equilibrada acidesa que allarga les sensacions florals i afruitades en boca.

  • Magnum La Rosa Vins de Terrer 2016
    20,95 €
    Sense estoc

    La Rosa Vins de Terrer és un vi rosat monovarietal 100% Pinot Noir de la vinya de la Rigola i de la vinya de la Coma, situades en la zona del Penedès. Té un marcat caràcter mediterrani. És un vi fresc i d'intensitat mitja.

  • Gramona Vi de Glass Riesling
    16,95 €

    Gramona Vi de Glass Riesling és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Riesling. És un vi de gran expressivitat aromàtica ademés de ser afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Gramona Vi de Glass Gewürztraminer
    16,95 €

    Gramona Vi del Glass Gewürztraminer és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Gewürztraminer. És un vi afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Miquel Jané Blanc Baltana
    Sense estoc

    Blanc Baltana es un vino blanco coupage de Macabeo, Parellada y Sauvignon Blanco procedentes de viñas viejas situadas en la Finca de La Baltana. Vino ligero donde destacan aromas a fruta con un punto tropical mientras que en boca es complejo.

  • Miquel Jané Parellada 2018

    Parellada és un vi blanc monovarietal, 100% Parellada procedent d'uns ceps molt vells situats a la finca de la Baltana Vella. Vi aromàtic amb notes cítriques i flors d'ametllers. En boca és un vi amb un bon equilibri i cremositat que no has de deixar de provar.

  • Miquel Jané Sauvignon Blanc 2019

    Sauvignon Blanc es un vino blanco monovarietal, 100% Sauvignon Blanc procedentes de los viñedos más jóvenes de la Baltana Vieja. Es un vino con un perfil aromático espléndido. Destacan los aromas tropicales y su acidez.

  • Miquel Jané Baltana Negre
    Sense estoc

    Baltana Negre és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes joves. Vi amb un lleuger pas per fusta, de tanins suaus. En boca és elegant i llaminer.

  • Miquel Jané Baltana Selecció 2017
    Sense estoc

    Baltana Selecció és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de les vinyes situades a la finca de Cal Costas. Vi amb un lleuger toc de fusta, aromes de fruita vermella molt madura, sota-bosc i balsàmics mentre que en boca es presenta rodó i molt complexe.

  • Núria de Montargull Blanc
    7,25 €

    Núria de Montargull Blanc es un vino blanco coupage de Muscat de Alexandria y Chardonnay. Núria es juventud, frescor y fruta. Un vino moderno, complejo y desenfadado pensando para disfrutar en cualquier momento y que inevitablemente te seducirá.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating