Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 121-130 de 130

  • Kosher Flor de Primavera Crianza 2021
    28,65 €

    Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit. Vi el·laborat per la comunitat hebrea Kosher sent un vi complexe de gran intensitat aromàtica i molt elegant.

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

  • Cap de Ruc Criança 2016

    Cap de Ruc Criança és un vi negre coupage de Garnatxa Negra i Carinyena. Vi fresc i viu amb tanins molt presents. Presenta un final aromàtic de bona intensitat.

  • Cap de Ruc Rosat
    7,45 €
    Sense estoc

    Cap de Ruc Rosat és un vi rosat coupage de Samsó, Syrah i Garnatxa Negra. És un vi fresc i aromàtic en nas, i molt atractiu per tots els sentits.

  • Cap de Ruc Blanc
    6,95 €

    Cap de Ruc Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. És un vi fresc, fi i aromàtic. Destaca la fruita blanca i en boca es presenta equilibrat, suau i agradable al paladar.

  • Acústic Blanc 2021

    Acústic Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Garnatxa i Pansal procedents de vinyes velles situades en l'entorn de la serra del Montsant. És un vi amb un nas intens, complex i fresc, i amb una entrada en boca envolupant i amplia.

  • Joan d'Anguera Finca l'Argatà 2012
    15,90 €
    L'harmonia de la terra. L'equilibri dels components sense perdre la potència, la carnositat ni la seva amplitud.
  • Mas Collet 2020

    Mas Collet Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes amb sòls argilosos i de granit situats en terrasses. És un vi elegant i amb caràcter on percebem complexes aromes de fruits vermells i aromes torrats de la barrica ben integrats.

  • La Sendal 2020
    9,15 €

    Lasendal és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot. És un típic garnatxa amb tot el seu caràcter.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating