Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 130

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

  • Cairats Selecció
    16,00 €

    Cairats Selección és un criança elaborat amb Samsó i Garnatxa. És un vi elegant i ensucrat; amb un final fresc, llarg i persistent en aromes.

  • Traca i Mocador
    19,95 €

    Traca i Mocador és un vi jove elaborat amb una selecció de Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot y Syrah. Deixa una empremta en la boca i fa que desperti en nas una anyada càlida del Montsant.

  • Com gat i gos
    6,75 €

    Com gat i gos 2012 és un vi negre elaborat amb Garnatxa, Garnatxa Peluda i Carinyena. Criat durant 5 mesos en barriques de roure. Un vi fresc, untuós i amb volum.

  • Finca Cucó Joven 2021
    6,25 €

    Finca Cucó Jove es un vino tinto coupage de Garnacha y Cariñena procedente de viñas situadas en el municipio de El Masroig. Vino elegante, agradable y concentrado.

  • El Gos Blanc
    7,25 €

    El Gos Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de vinyes convencionals i sostenibles. Es presenta fresc, afruitat i elegant. 

  • Manou 2020
    8,90 €

    Manou és un vi negre monovarietal, 100% garnatxa negra procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Nas dominant de fruita i atac en boca suau i llaminer. Postgust amable i lleuger. Desitjaràs tastar-lo.

  • Vedrenyes 2020
    7,90 €
    Sense estoc

    Vedrenyes és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Aromes amb notes de fruites blanques, records de mel fresca i notes minerals. En boca atac untuós i ampli, deixant un final fresc.

  • Vespres Vinyes Velles 2019

    Vespres Vinyes Velles es un vino tinto coupage de Cariñena y Garnacha procedentes de fincas de 50 y 70 años. Vino contundente en nariz mientras que en boca se muestra elegante, fresco y con volumen. Una exquisitez que todo el mundo debe probar.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • La Guineu d'Argent Blanc
    12,90 €

    La Guineu d'Argent Blanc és un vi d'edició limitada coupage mix de macabeu i garnatxa blanca. És un vi brisat, elegant i original de caràcter mediterràni, ideal per gaudir glop a glop en bona companyia.

  • Les Joveres de Margalef Rosat 2019
    15,00 €

    Les Joveres de Margalef Rosat es un vino rosado monovarietal, 100% Cabernet Sauvignon. Es un vino delicado y suave en nariz y fresco e intenso en boca. Una edición limitada atractiva y seductora que te cautivará sorbo a sorbo. 

  • Les Joveres de Margalef Negre 2017
    18,00 €

    Les Joveres de Margalef Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. És un vi elegant, fresc i exquisit. Es caracteriza per ser un vi equilibrat i franc que expressa l'entorn d'on prové.

  • La Maria Ganxa Pascona
    10,45 €

    La Maria Ganxa Pascona és un vi negre que neix única i exclusivament de raïm Carinyena de vinyes cultivades en terra d'argila. Un vi de gran intensitat aromàtica i amb una entrada rodona, molt fresca i amb molta frutia.

    PREMIS
    Vinari d'Or 2020 al Millor Vi Negre Jove - Premis Vinari 2020

  • Vermell DosTerras 2019
    15,25 €

    Vermell DosTerras és un vi negre criança coupage de garnatxa negra, carinyena, cabernet sauvignon i syrah. Un criança d'aromes subtils en nas, i fresc i harmònic en boca. Un vi molt fàcil de beure que et deixarà amb ganes d'un glop més.

  • L'Om Negre 2018
    6,25 €

    L'Om Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa negra. Un vi d'aromes intensos i molt elegant, fresc i suau en boca. Pura delícia que no has de deixar de provar.

  • Bancal del Bosc Blanc
    11,65 €

    Bancal del Bosc Blanco és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de viticultura ecològica. Un vi de gran intensitat aromàtica i amb un paladar fresc i llaminer.

  • Magnum Serè
    16,90 €

    Serè és un vi negre coupage de Garnatxa i Cariñena que es cultiva en tres finques situades en les poblacions de Marça i Capçanes. Vi aromàtic i intens amb notes afruitades i record al seu pas per barrica.

  • Garnatxa Dolça de Capçanes
    11,25 €

    Garnatxa Dolça de Capçanes es un vino dulce monovarietal, 100% Garnacha Tinta elaborado por Celler de Capçanes situada en la región del Priorat. Un vino dulce muy expresivo con gran cuerpo y complejidad.

  • Bag in box Dos de Set Masroig 2L
    9,95 €

    Dos de Set Masroig es un bag in box de vino tinto joven monovarietal, 100% garnacha elaborado por el Celler Masroig con DO Montsant. Vino presentado en formato bag in box para su máxima conversación y mejor servicio. Dos de Set Masroig es un vino muy afrutado, delicado y redondo ideal para el día a día.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating