Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 161-180 de 394

  • Mims Negre 2022
    7,80 €

    Mims Negre és un vi negre coupage de Syrah i Garnatxa procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi afruitat, gustós i llaminer.

  • Estol Verd Tatxam
    7,95 €

    Estol Verd Tatxam és un vi negre jove monovarietal, 100% Syrah. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra amable i agradable al tacte. 

  • Finca Cucó Joven 2021
    6,25 €

    Finca Cucó Jove es un vino tinto coupage de Garnacha y Cariñena procedente de viñas situadas en el municipio de El Masroig. Vino elegante, agradable y concentrado.

  • Gran Predicat Negre
    26,80 €

    Gran Predicat Negre és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes centenàries, naturals i sostenibles. Vi afruitat, fresc, complexe i elegant.

  • Magnum Formiga de Vellut 2019
    35,50 €

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Manou 2020
    8,90 €

    Manou és un vi negre monovarietal, 100% garnatxa negra procedent de vinyes situades entre les serres del Montsant i les Gritelles. Nas dominant de fruita i atac en boca suau i llaminer. Postgust amable i lleuger. Desitjaràs tastar-lo.

  • Tamiz de Teófilo Reyes
    7,95 €

    Tamiz Tinto Roble és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de les vinyes més joves de la bodega. Un negre que porta en la seva identitat les característiques i el nivell de qualitat de Teófilo Reyes. Aromes a fruita fresca mentre que en boca és un vi molt marcat.

  • Vespres Vinyes Velles 2019

    Vespres Vinyes Velles es un vino tinto coupage de Cariñena y Garnacha procedentes de fincas de 50 y 70 años. Vino contundente en nariz mientras que en boca se muestra elegante, fresco y con volumen. Una exquisitez que todo el mundo debe probar.

  • Merum Priorati Inici 2017
    Sense estoc

    Merum Priorati Inici és un vi negre Coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon. És un vi que destaca per ser explosiu, afruitat i equilibrat. Un vi molt sorprenent i a la vegada, elegant.

  • Bàrbara Forés Negre 2019
    10,25 €

    Bàrbara Forés Negre és un vi negre criança Coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi potent i de gran personalitat que ens sorprèn en tots els sentits.

  • El Templari Bàrbara Forés 2020
    14,75 €
    Sense estoc

    El Templari Bàrbara Forés és un vi negre monovarietal, 100% Morenillo. Vi potent, equilibrat i molt llaminer que a més sorprèn en aromes.

  • Coma d'en Pou Bàrbara Forés 2019
    21,95 €

    Coma d'en Pou Bàrbara Forés és un vi negre Coupage de Garnatxa Negra i Garnatxa Peluda de la finca Coma d'en Pou. És un vi de gran complexitat aromàtica mentre que en boca és carnós, saborós i molt equilibrat.

  • Cor de Pedra 2021 Porrera
    15,00 €
    4

    Cor de Pedra és un vi negre Coupage de Garnatxa i Carinyena al 50%. Un vi que representa la terra d'on prové i les vinyes on es cultiva. Predomina la fruita en aromes i en paladar, un vi agradable i intens amb un postgust llarg.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  • Almodí Roure 2022

    Almodí Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Borruda. Un negre elegant que es presenta molt agradable, fresc i aromàtic. Un semicriança que desitjaràs probar i repetir.

  • La Guineu d'Argent Negre
    12,50 €

    La Guineu d'Argent Negre és un vi negre d'edició limitada coupage de garnatxa i carinyena. És fresc, intens i afruitat. Un vi mediterràni per gaudir a copes o amb una bona taula d'embotits i formatge.

  • Les Joveres de Margalef Negre 2017
    18,00 €

    Les Joveres de Margalef Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. És un vi elegant, fresc i exquisit. Es caracteriza per ser un vi equilibrat i franc que expressa l'entorn d'on prové.

  • 6 Ampolles Ramon Bilbao Reserva + Regal 6 Copes
    89,00 €

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el sabor i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Gratallops 2018 Vi de Vila Álvaro Palacios
    59,90 €

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • La Maria Ganxa Pascona
    10,45 €

    La Maria Ganxa Pascona és un vi negre que neix única i exclusivament de raïm Carinyena de vinyes cultivades en terra d'argila. Un vi de gran intensitat aromàtica i amb una entrada rodona, molt fresca i amb molta frutia.

    PREMIS
    Vinari d'Or 2020 al Millor Vi Negre Jove - Premis Vinari 2020

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating