Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 101-120 de 393

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • Veni, Vidi, Vinum Negre
    4,50 €

    Veni Vidi Vinum Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Ull de Llebre. Vi aromàtic en nas mentre que en boca resulta lleuger, rodó, afruitat i sedós.

  • Ètim Verema Tardana Negre 2016
    9,35 €

    Ètim Verema Tardana Negre és un vi negre dolç monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Vi aromàticament intens on destaquen les confitures, els fruits secs i els torrats. En boca és untuós, amb molt de volum i dolç.

  • Ètim El Viatge
    7,50 €

    Ètim El Viatge és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena y Syrah, varietats autòctones de la zona. És un Montsant en estat pur que mostra el viatge de les diferents generacions que l'han elaborat en cada glop. Vi d'aromes francs, rodó i equilibrat. Mostra amb claredat les particularitats i el caràcter d'un excepcional Montsant. 

  • I MURI Negroamaro Puglia 2020
    6,45 €
    Sense estoc

    I Muri Negroamaro Puglia IGP és un vi negre monovarietal, 100% Negroamaro, procedent de la zona de Salento (Puglia, Italia). Un vi intens, especiat i fruiter amb un final llarg en boca. Un vi molt llaminer, està deliciós!

    Ideal per maridar amb plats de pasta, formatge o carns.

  • El Gos 2021
    6,50 €

    El Gos és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes pròpies convencionals i sostenibles. Afruitat, fresc i llaminer.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

  • Vessants Xic 2010
    6,99 €
    Sense estoc

    Vessants Xic és un vi jove elaborat amb Garnatxa, Cabernet-Sauvignon i Syrah. Vi de cultiu ecològic, amb caràcter on ha absorbit tot el que un vi pot sostenir, maceracions llargues i fermentat per llevats autòctons.

  • Bag in box A. Sine Blanco 3lts
    12,75 €

    Sine Blanc és un vi blanc jove de Garnatxa de Gandesa procedent de vinyes velles. Vi fresc i persistent, té volum i molt fruita. Bag in box, envàs de 3 litres.

  • Bag in Box A. Qua Negre 3lts
    12,75 €

    Qua Negre és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa. Vi afruitat, dens i especiat, concentrat i persistent. Bag in box, envàs de 3 litres.

  • Petites Estones Negre 2022
    9,50 €

    Petites Estones Negre és un vi negre jove amb criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Un vi complexe i cambiant a mesura que s'obre, amb el que poder gaudir dels petits-grans moments.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Predicat 2018

    Predicat és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot procedents de vinyes pròpies naturals i sostenibles. Negre afruitat, fresc i elegant.

  • Tossals Selecció 2017
    Sense estoc

    Tossals Selecció és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa Negra i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes 100% pròpies naturals i sostenibles. Vi afruitat, fresc i elegant.

  • Tossals Selecció Especial
    12,95 €
    Sense estoc

    Tossals Selecció Especial és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes pròpies, velles, naturals i sostenibles. Vi afruitat, minerals, rodó i elegant.

  • Cims de Porrera Vi de Vila Porrera 2017
    Sense estoc

    Vi de Vila Porrera és un vi negre criança elaborat amb Carinyena i Garnatxa, les dues varietats autòctones de la regió per excel·lència. És un vi que resulta fresc, intens i concentrat en boca mentre que en nas té una bona intensitat aromàtica. Un vi per diferents ocacions i plats. 

  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Cairats 2017

    Cairats 2013 és un vi jove elaborat amb tres varietats autòctones procedents de tres finques singulars de les localitats de Darmós i el Guiamets. És un vi suau, ensucrat i fresc que té un post gust elegant i persistent.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating