Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 393

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Selección de Grandes vinos Rioja
    134,52 € Regular Price 151,00 €

    Selección de Grandes vinos Rioja es la oportunidad para disfrutar de los mejores vinos de la DO Rioja con este pack de 6 botellas. Disfruta de las diferentes bodegas dándote un paseo por ellas gracias a sus vinos. ¿Te lo quieres perder?

    1 botella de Muga Selección Especial
    1 botella de Viña Tondonia Reserva
    1 botella de Remelluri Reserva
    1 botella de Marqués de Murrieta
    1 botella de Luis Cañas Reserva
    1 botella de Ramón Bilbao Reserva

  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • La Salceda Crianza 2019
    10,65 €

    La Salceda Crianza es un vino tinto elaborada por la Bodega Viña Salceda con DOC Rioja. Es un crianza monovarietal, 100% Tempranillo, que sabe cumplir con las mejores expectativas de aquel se lleva la boca a todos sus sentidos. Un vino moderno pero a su vez clásico con mucho cáracter y frescura, es la mejor compañía para cualquier mesa.

  • Corbatera Crianza 2016
    16,25 €

    Corbatera Crianza es un vino tinto con coupage variado Garnacha y Cabernet Sauvignon elaborado por Noguerals SCP de la DO Montsant.

  • Ruxe Ruxe Mencia 2021
    12,25 €

    Ruxe Ruxe es un vino tinto monovarietal, 100% Mencía, elaborado por la bodega Coca i Fitó con DO Ribera Sacra. Es un vino fresco y potente que te sorprenderá sorbo a sorbo ¿te lo vas a perder?

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Plantadeta Selección 2018
    16,40 €
    5

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Lo Pare de Pascona
    25,95 €

    Lo Pare de Pascona és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernt Sauvignon de vinyes velles plantades en la part més alta de la Finca de Pascona en terroir de Llicorella. Amb aquest vi descobrim el caràcter autèntic de la terra.

  • Lo Petitó de Pascona 2022
    7,50 €

    Lo Petitó de Pascona és un vi negre coupage de Syrah y Merlot. És un vi viu i una personalitat molt marcada provinents de les varietats de raïm amb les quals esta elaborat. És un vi de potents aromes varietals que després deixen petjada persistent en la boca sent un vi intens, rodó i molt llaminer.

  • La Mare de Pascona
    18,95 €

    La Mare de Pascona és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles plantades en terroir de granit. És un vi clàssic però amb un toc modern. Molt complexe en aromes mentre que en boca és un vi agradable, llaminer i amb molta frescor.

  • Bag in Box Rojalet Jove 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Jove elaborat amb Garnatxa i Carinyena. És un vi jove molt suau i fresc, delicat en boca.

  • Bag in Box Rojalet Envellit 3lts - Celler Masroig
    4.5

    Bag in Box Rojalet Envellit elaborat amb Carinyena i Garnatxa. És un vi criança on podem veure com la fusta complementa la complexitat de la fruita.

  • Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts
    5

    Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes velles amb una criança estimulant mostrant un vi amb un toc especial. Aromes de gran intensitat mentre que en boca ens trobarem una entrada agradable, llaminera i amb molt frescor.

  • L'Heravi 2023

    L’Heravi Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi jove molt expressiu, intens en nas i sedós en boca.

  • L'Heravi Selecció 2021
    11,35 €

    L'Heravi Selecció és un vi negre coupage de Garnatxa, de vinyes velles, i Syrah. És un vi intens en aroma i boca. Expressiu, potent, amb un final càlid i aromàtic.

  • L'Heravi Criança 2014
    Special Price 11,95 € Regular Price 13,95 € Estalvi 14%
    Sense estoc

    L’Heravi Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. Aquest criança és la personificació elegante de les terres d'aquesta bodega. És un vi llaminer, de final dolç i notes de xocolate.

  • Anexe 2018
    Special Price 5,40 € Regular Price 5,75 € Estalvi 6%

    Anexe Jove és un vi negre elaborat amb Carinyena, Garnatxa i Syrah. Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating